Popularni postovi

28 kolovoza, 2016

Volim biti kuja pokorna-drugi dio (priča broj 2)

 -priču VOLIM BITI KUJA POKORNA-prvi dio možete pročitati ako kliknete OVDJE


-Kako se kaže kad ti zabijem kurac u guzicu?! Ha, droljo?! Da čujem!-
-Hvala!-
-Može to malo glasnije, kurvetino?!- Uslijedila je žestoka pljuska po mojoj guzi u kojoj se tog trenutka nalazio njegov kurac zabijen do jaja.
-Hvala!!!- Ponovio sam znatno glasnije.

-To je već bolje ali to ne znači da te nećemo izjebati ko zadnju drolju... Ima da se nagutaš sperme i da ti dupe napunimo do vrha! Jebo ti ja mater droljastu!-
Šuteći trpio sam njegovo brutalno nabijanje kurca u moju guzicu što ga je opet izazvalo:
-Pa jel ti čuješ što sam ti upravo rekao?!- To je popratio novom pljuskom po mojem dupetu.
-Čujem, oprosti.- Rekoh skrušeno.
-I?! Kako se kaže droljo usrana?!-
-Hvala!-

-Ma bravo kurvetino! Naučit ću ja tebe redu i poslušnosti.- Cerio se razvaljujući me u guzicu dok se njegov prijatelj cerekao otkopčavajući šlic na hlačama. Tom Antonijevom prijatelju nisam znao ime ali sam znao da mu je nadimak Ajkula. Bio je ružan i mišićav tip s nekoliko strašno ružnih tetovaža na rukama. Izvukao je iz gaća svoj još ne do kraja nabrekli kurac i njime mi zavitlao ispred lica. Znao sam što mi slijedi... Uzeo je kurac u jednu ruku a kažiprstom i srednjim prstom druge ruke koje mi je stavio pod bradu i podigao mi je lice prema sebi. 

Kurcem mi je opalio šamar... Pa još jedan, pa ponovo još jedan... Dok me Antonio jebao u guzicu Ajkula me svojim velikim kurcem šamarao po licu i usnama. Pljuskao me svojim velikim kurcem i u tome je istinski uživao. Antonio me jebao s prezrevativom i glasni uzdasi koje je ispuštao dali su mi do znanja da je svršio. Izvukao je kurac iz moje guzice potom je pažljivo skinuo prezervativ pun njegove sperme... Prišao mi je s prijeda i naredio da zinem. Sadržaj sperme iz prezervativa istresao mi je u usta naredivši da sve progutam. 


Ajkula je stao iza mene i raspalio me divljački rukom nekoliko puta po guzici. Znao sam što me čeka... Izjebat će me svojim velikim kurcem a ja si nisam mogao pomoći. Zafitiljio mi je svoj veliki kurac prešaran plavim žilama u guzicu a ja sam urliknuo od boli koju mi je nanio. Glasno se cerekao uživajući u mom cviljenju jer uistinu me to njegovo nabijanje na veliki kurac boljelo. Držeći kurac u mojoj guzici Ajkula me uhvatio za bokove pa se strovalio na leđa ne ispuštajući me iz svojih snažnih ruku. 

Čvrsto me držao za bokove podižući me i spuštajući tako da sam klizio po njegovom moćnom kurcu kao nabijen na kolac. Široko rastvorenih usta ispuštao sam bolne uzdahe što je Ajkulu očito veselilo. Zabio mi je nokte u meso i zaridao poput životinje a iz njegova kurca šiknuo je moćni mlaz sperme puneći moju guzicu. Praznio je svoja jaja u mojoj guzici glasno ridajući a istovremeno je Antonio ispijao limenku piva sa zluradim smiješkom na licu.

Ispraznivši limenku piva bacio ju je u stranu pa potom uzeo kurac u ruku i usmjerio ga prema meni koji sam još uvijek bio nabijen na Ajkulin kurac. Mlaz žute mokraće zapljusnuo mi je lice. Antonio je pišao pom meni dok me Ajkula i dalje držao za bokove iako je već obilno svršio u mojoj guzici. Tek nakon što se Antonio obilno ispišao po meni Ajkula me pustio da se dignem s njegova već sad mlohavog kurca. Koljena su mi drhtala a niz noge i crne samostojeće čarape, koje sam imao na sebi, iz mog šupka cijedila se Ajkulina sperma. 

Tek što sam se nekako uspio osoviti na noge Antonio mi je opalio šamar od kojeg zamalo da nisam pao.
-Što je droljo?! Ti bi slobodu?! Jel! Mater ti jebem usranu, nisam ti više dobar, jelda?!- Potom me opet ošamario. 

Istina je bila kako sam već izvjesno vrijeme pokušavao prekinuti odnos s Antonijem.  Molio sam ga da me pusti ali on me smatrao svojom svojinom i tražio je da platim cijenu za slobodu koju tražim. Stajo sam takav izjeban i izmrcvaren pred njim spuštena pogleda. 
-Da ga pustim, što ti kažeš Ajkula?- 
-Prodaj ga meni.- Rekao je Ajkula  a ja sam na te riječi pretrnuo od straha.
-Jebiga sad... Već sam se dogovorio s Tihom.- Rekao je Antonio. Mislim da je i Antonio jako dobro znao kakva je životinja Ajkula i da me je želio poštediti njegove torture. 

-Da li ti je Tiho već dao lovu?- Pitao je Ajkula Antonia.
-Nije, ali sad se idem naći s njim.- Odgovorio je Antonio. 
-Hajde nasloni se na haubu auta.- Rekao mi je Ajkula.
Naslonio sam se na haubu auta a potom mi je naredio da raširim noge. Ajkula mi se popišao po guzici i nogama. Potom su mi dozvolili da se odjenem i uđem u auto.

Usput smo stali kod jednog kafića i popili piće. Ajkula je opet pokušavao nagovoriti Antonija da me proda njemu ali na moju sreću Antonio nije pristao. Dovezli smo se u grad i parkirali ispred nekog kafića. Antonio mi je naredio da ostanem u autu i čekam. Njih dvojica sjeli su za stol gdje je sjedio jedan mladi dečko. Kasnije sam saznao da je to taj Tiho kojem me Antonio poput zadnje kurve prodao. 


Popili su piće i proveli u razgovoru nekih pola sata. Antonio se potom ustao pa se rukovao naprije s Tihom a potom i s Ajkulom. Sjeo je u auto, upalio ga bez da mi je išta rekao. Bez ijedne riječi skrenuo je s glavne ceste i uputio se poljskim putem uz jedan potok. 
-Droljo! Prodao sam te Tihom. Imaš sreće što te nisam prodao Ajkuli i budi mi zahvalan zbog toga. Tiho je okej ali zajebi ga i imat ćeš posla sa mnom. Jel ti jasno?!.- 
-Jasno mi je.- Rekoh jer što sam drugo mogao. 


-Dogovorio sam se s Tihom da mi još jednom za oproštaj popušiš kurac. Jel to u redu?-
Naravno da je bilo u redu, što drugo reći. Popušio sam mu kurac u autu a potom me odvezao nazad u grad. Dao mi je broj Tihinog mobitela rekavši kako mu se sutradan obavezno moram javiti.
-Ako se ne javiš Tihom ja ću te naći a onda ideš kod Ajkule. Jel ti jasno kurvetino?!-
Sve mi je bilo jasno i na sve sam bio spreman pristati samo da se oslobodim ropstva u koje sam zapao.


Nema komentara:

Objavi komentar