Popularni postovi

15 listopada, 2016

Transvestit koji je pristao biti moja kuja

Dogodilo se to na jednoj promotivnoj zabavi koju je organizirala jedna strana tvrtka u zgradi namijenjenoj za takve svrhe a koja je u vlasništvu jedne strane banke koju ovom prilikom neću reklamirati. Uz mnoštvo uzvanika iz svijeta biznisa pa i politike nastupile su neke naše estradne zvijezde kao i nekoliko atraktivnih plesačica. U jednom trenutku počeo sam se se nabacivati jednoj fizički atraktivnoj ženi srednjih godina ali ne baš nešto lijepoj u licu. Inače žena se zvala Anita i radila je u istom poduzeću kao i ja. Nismo se često sretali ali za nju se pričalo da se voli jebati i da već iza sebe ima dva ili tri braka. Iako je žena bila ljubazna ignorirala me jer bilo je očito da joj se više sviđao moj prijatelj Kruno.

Ne sjećam se više kako i zbog čega smo se nas četvero našli na terasi. Kada kažem nas četvero mislim na tu gospođu Anitu, njezinog supruga Svena kojeg sam tek tada prvi puta vidio i upoznao, mog prijatelja Krune i mene. I dok se gospođa Anita prilično otvoreno udvarala Kruni bez obzira na prisustvo svog supruga koji je, to je bilo očito, bio znatno mlađi od nje. A ja sam na trenutak čak pomislio da joj je to možda sin dok ona sama, predstavljajući ga, nije rekla kkao joj je to suprug. Njezin suprug Sven posvetio je svoju pozornost meni i izgledalo je kako uopće ne primjećuje to kako se njegova supruga nabacuje mom prijatelju. Ili je primjećivao ali ga nije zanimalo.

Moram sad napisati nešto o sebi. Oženjen sam ženom koja je sve samo ne dobra ljubavnica. Odlično kuha. Skrbi za kuću, brine za djecu ali u seksu je totalna nula. Za nju je seks samo obveza koju eto mora meni za ljubav odraditi eventualno jednom u desetak dana. A ja sam po pitanju seksa sušta suprotnost. Mogu slobodno reći za samog sebe da sam perverznjak, i to teški perverznjak.

Žudio sam za tim da pronađem ljubavnicu koja bi bez pardona i bez pogovora spremno ispunjavala sve moje bizarne želje. Želio sam imati ženu koju bi mogao jebati u guzicu, koju bi mogao pljuskati po guzi dok je jebem, kojoj bi mogao i smio svršavati u usta, koja bi gutala spermu, koja bi mi lizala šupak, po kojoj bi mogao pišati, koju bi vezao i tako vezano brutalno jebao u sve rupe... Ukratko, ženu prema kojoj bi se mogao ponašati kao prema podatnoj i bespogovorno poslušnoj kuji.

Pisao sam oglase, javljao se na razne chatove, pokušavao upoznati i parove... Tu i tamo naletio bi na neku drolju koja bi djelomično bila spremna ispuniti neke od mojih želja ali sve to bilo je na kratke staze i nije me u potpunosti zadovoljavalo. Nisam štedio ni novca pa sam plaćao i kurve koje bi također djelomično bile voljne ispuniti neke od mojih želja. Kako je vrijeme odmicalo više mi ni sam fizički izgled nije bio toliko važan koliko mi je bilo važno da žena bude baš ono i onakva čemu sam težio, što sam želio i o čemu sam intezivno maštao.

Ne znam i jednostavno ne mogu objasniti što se točno dogodilo da se gore spomenuti Sven i ja, kako se to kaže, kliknemo. Sven je bio kako već rekoh Anitin suprug, i to treći, a uz to znatno mlađi od nje. Iskreno, ja baš nikada nisam pomišljao na seks s muškarcem. U stvari ne mogu se sjetiti da sam ikako i ikada imao takve želje ili fantazije. Smatrao sam se heteroseksualcem i to 100 posto.

Te večeri na toj terasi Sven i ja upustili smo se u vrlo živ i zanimljiv razgovor koji je potrajao. Počeli smo razgovor vezan uz posao a onda smo se raspričali o svemu i svačemu. Na kraju smo razmijenili brojeve mobitela. Sam sebi sam se čudio jer nisam se mogao sjetiti da bi mi neki muškarac u tolikoj jeri zaokupio pažnju.

Kada me nakon nekoliko dana Sven nazvao i predložio da se nađemo na piću pristao sam. Tom prilikom Sven mi je iskreno i posve otvoreno, što me pomalo iznenadilo, priznao kako on zna da se njegova žena Anita intezivno kurva. Također je rekao kako zna da trenutno održava vezu s mojim prijateljem Krunom ali njihov brak tako funkcionira. -U stvari svoj brak bi mogao nazvati nekovencionalnim.- Rekao je Sven. Potom je dodao kako se njemu više sviđam ja nego Kruno ali Anita ima drugačiji ukus. Nisam baš shvatio što je želio reći time da se njemu ja više sviđam a nisam ni tražio da mi to detaljnije objasni jer pretpostavio sam kako misli da sam ja privlačniji od Krune i da to njegova žena nije zapazila.

A onda smo se počeli dopisivati i putem e-maila. Jako me zanimao taj njegov odnos s Anitom kao i to što je točno podrazumijevao pod pojmom nekonvencionalni brak. Ono što mi je u početku rekao, odnosno napisao, bilo je to kako on tolerira Anitine vanbračne izlete a tako isto ona se ponašala spram njega. Još smo se dva puta našli na piću a nastavili smo i korespodenciju putem interneta, tj. elektronske pošte.

Ispričao sam mu kako je moj brak suhoparan po pitanju seksa i kako bi volio upoznati podatnu ženu za bizarne igre bez granica. Tražio je da mu detaljno opišem svoje maštarije i fantazije i učinio sam tako nadajući se kako će mi on reći da je njegova žena slična ženama o kakvima maštam.
Sven mi je napisao:-Bi li uistinu volio upoznati takvu osobu?-
-Naravno da bi!- Odgovorio sam.
-Možda ti mogu pomoći.- Uslijedio je njegov odgovor.
Naravno da me sad živo zainteresirao jer želio sam znati na koji način i kako mi može pomoći.
-Pa poznajem takvu osobu!- Napisao je.
U svoj toj prepiski s njim skroz mi je promaklo da on ne spominje riječ žena već "osoba".

A onda mi je na mail stigla fotografija. Fotografija zgodne i atraktivne žene u uskoj pripijenoj mini suknjici i sa štiklama na nogama. Istina, slikana s leđa ali to je bilo dovoljno da mi privuče pozornost. Uslijedilo je još nekoliko sličnih slikica ali ni na jednoj se nije vidjelo lice.
-Možeš li me upoznati s njom?- Napisao sam mu.
-Naravno! I jamčim ti da je ona spremna ispuniti baš sve tvoje želje, ali baš sve, i to bez pogovora.-
Nisam bio siguran šali li se Sven sa mnom ili je ozbiljan ali ta pičkica čije slike mi je poslao svidjela mi se.
-Pa daj upoznaj me s njom!!!-
-Već si je upoznao.- Odgovorio je.
-Ne razumijem! Kada i gdje sam je upoznao?-

A onda je uslijedio totalni šok. Poslao mi je sliku njezina lica. Istina da me na trenutak zbunila dugačka kosa (perika) kao i šminka na licu, te umjetne trepavice, ali kada sam se malo bolje zagledao shvatio sam da je to nitko drugi nego Sven osobno. Nisam mogao vjerovati... Uslijedilo je još nekoliko vrlo zanimljivih i izazovnih fotografija. Šokirao me u tolikoj mjeri da mu nisam bio u stanju odgovoriti nekoliko dana.

Ne, ne nisam mogao zamisliti sebe kako se seksam s muškarcem odjevenim kao žena. Ja se nisam javljao njemu ali ni on meni. Prošla je sedmica dana i u nekoliko navrata iznova sam gledao slike koje mi je poslao. Morao sam priznati da Sven kao žena izgleda jako dobro, privlačno i seksipilno... Ali ipak nije bio žena.

Onda sam prelomio u sebi i napisao mu mail. Bio je poduži mail u kojem sam mu iskreno priznao kako me iznenadio i kako sebe nikada nisam zamišljao u seksualnoj vezi s muškarcem. Također sam mu odao priznanje na seksi izgledu.
Odgovorio je kako me razumije i ako želim mogu doći u njegov stan i vidjeti ga odjevenog kao ženu uživo. Bez ikakvih obaveza, posebno je naglasio.

Inače Sven je živio s Anitom u njenom stanu ali od bake i djeda naslijedio je mali stan te mi naveo adresu. Pa dobro, što je tu je... Otići ću vidjeti ga uživo i to je to. Možemo popiti piće i rastati se prijateljski. Još nisam bio spreman samom sebi priznati da mi je taj Sven svojim izgledom napaljene i podatne kurvice zagolicao maštu.

Kada mi je otvorio vrata stana doslovno sam ostao bez daha. Morao sam iskreno priznati da kao žena izgleda jako, jako dobro. Išao je ispred mene u kratkoj suknjici koja je prilikom hoda gotovo otkrivala rubove crnih čarapa. Imao je prekrasne noge koje su u štiklama izgledale jako jebozovno. Uveo me u sobu i natočio nam piće. Sjeo je preko puta mene i prekrižio noge... Rubovi čarapa zakopčani halterima mamili su moje poglede. Njegove putene usne našmikane jarko crveno budile su moju perverznu maštu. Kucnuli smo se čašama, otpili gutljaj pića nakon čega je Sven rekao kako se jedino nada da se ne ljutim na njega. Priznao je da me pokušao osvojiti jer mu se sviđam ali poštuje mene i moju odluku.

Morao sam otpiti još malo žestokog pića... Oklijevao sam malo a onda ga ipak pitao da li je ozbiljno mislio kada mi je napisao da je voljan ispunjavati moje bizarne želje.
-U potpunosti!- Odgovorio je kratko.
Prošao sam rukama kroz kosu. Bio sam nervozan ali i uzbuđen istovremeno.

Bio je to jednosobni stan a u sobi se osim dvije fotelje i malog stolića nalazio i krevet. Ustao sam i pružio mu ruku. Na trenutak me upitno pogledao ne shvačajući što točno želim. Možda je pretpostavljao da se želim rukovati i otići. No imao sam sasvim druge namjere. Pružio mi je ruku a ja sam ga podigao iz fotelje i poveo prema krevetu.

Rekao sam mu neka skine gaćice pa neka klekne na krevet leđima okrenut meni. Učinio je tako i to bez jedne jedine riječi... Potom sam zatražio da zadigne suknjicu i pokaže mi guzu. Uistinu je imao prekrasno dupence. Nisam odolio i dlanom ruke prilično jako opalio sam ga po guzici želeći vidjeti njegovu reakciju. Tragovi mojih prstiju jasno su se ocrtavali na njegovoj guzi ali on nije ispustio ni glasa. Malo se nagnuo naprijed, naguzivši se, očekujući još koju pljusku. I opalio sam mu još tri, četiri poprilično vruće pljuske.

Skinuo sam remen sa svojih hlača i još jednom ga remenom odalamio po dupetu. Tek tada jedva čujno je jauknuo. Bio je miran, podatan i poslušan a ja sam se se sad već istinski napalio. Naredio sam mu da legne na leđa, ruke stavi iznad glave i uhvati se za metalnu štangu iznad kreveta. Remenom sam mu vezao ruke za štangu a potom sam svukao hlače i gaće.

Popeo sam se na njega i opkoračio ga u visini prsiju pazeći da ga ne svojim tijelom ne pritisnem prejako. Rukom sam drkao svoj kurac udaljen tek dvadesetak centimetara od njegvih ustiju. Kada mi je kurac do kraja očvrsnuo nagnuo sam se iznad njega dotaknuvši mu glavićem kurca putene usne. Usne su mu se rastvorile i ja sam mu svoj kurac ugurao duboko u usta... Oslonivši se rukama o krevet pored njegove glave krenuo sam ga jebati u usta. Bio je miran i zatvorenih očiju bez ikakvog protesta dopustio da ga jebem u pohotna usta... Guštao sam gledajući kako moj nabrekli kurac ulazi između njegovih našminkanih usana u njegova podatna usta.

Grčevito sam se rukom uhvatio za štangu iznad kreveta i sperma je nezadrživo krenula puneći njegova usta. Tek tada je trznuo glavom jer vjerojatno ga je gušila ljepljiva sperma koja mu se cijedila niz grlo. Dva-tri mlaza zalila su ga po licu... Kurcem sam razmazao spermu po njegovom licu a potom mu odvezao ruke. Sišao sam s njega pitajući ga gdje je kupaonica. Pokazao je rukom prema malom hodniku. U lavabou sam oprao kurac i obrisao ga papirom.

Vratio sam se u sobu a Sven je sjedio na krevetu držeći u ruci neku krpu ili mmali ručnik kojim si je očito obrisao lice. Iako su mu šminka i maskara oko očiju bile razmrljane ipak je i dalje djelovao jebozovno i podatno. Iako se nije otvoreno smiješio ipak nije mogao prikriti lagani smiješak na rubovima usana. Očito je bio zadovoljan jer uvukao me u svoju igru i ja sam toga bio svjestan. No odlučio sam ostati pribran jer bez obzira što sam ja bio taj koji dominira nisam mu želio dopustiti da si zamisli kako je on taj koji vodi igru.

Dok sam se odijevao pitao me želim li da mi natoči piće. Odbio sam s obrazloženjem kako mi se žuri i nemam previše vremena. Ispratio me do vrata i tada napokon piato hoćemo li se još vidjeti. Okrenuo sam se prema njemu i pitao ga želi lion da se vidimo.
-Naravno! Želim.- Odgovorio je.

Na trenutak sam ga privukao k sebi i poljubio ga u usta.
-Javit ću ti se!- Rekoh mu prije nego sam izašao iz njegovog malog stana.
Naravno, želio sam se opet naći s njim jer uvjerio sam se da mu mogu činiti što god želim... A sad to što je on femizirani muškarac koji više sliči na ženu bio je drugi par rukava.

Nisam mu želio dati do znanja kako to istinski želim i zato sam samo kratko rekao kako ću mu se javiti. Morao je znati i shvatiti kako sam ja taj koji donosi odluke.
Naravno, naši susreti su se nastavili ali o tome više u idućoj priči koja uskoro slijedi.

-Zrinko-



Nema komentara:

Objavi komentar