Popularni postovi

23 svibnja, 2018

Dva kurca u mojoj guzici (epizoda prva)


-Da, naslov priče glasi „Dva kurca u mojoj guzici“ no ja sam odlučio opisati, manje-više, sve ono što je tome prethodilo. Priča bi u jednom komadu bila predugačka pa sam je odlučio podijeliti u nekoliko epizoda, kako sam ja to nazvao.-

-EPIZODA PRVA- „Sperma u kavi“-

-Simpatično i mirno naselje gotovo na samom kraju grada. Osim još nešto starih obiteljskih kuća tu su uglavnom izgrađene zgrade. Stotinjak metara od zadnjih zgrada nalazi se boćalište. Samo boćalište nije bilo ništa posebno. Nekoliko staza za boćanje oko kojih su se nalazile drvene klupe za promatrače.

Lijevo od ulaza, odmah iza žičane ograde koja je opasivala boćalište, nalazila se brvnara u kojoj je bila gostionica. Stari dugački šank i pet šest običnih stolova s drvenim stolicama. Kroz veliki, stakleni i musavi izlog mogle su se vidjeti staze za boćanje i muškarci koji su vani boćali kao i oni drugi koji su sjedili na klupicama pa uz pivo promatrali igru i kratili vrijeme.

Lijevo od šanka nalazi se masivna tamno zelena zavjesa iznad koje rukom i crnim flomasterom napisano „VIP ZONA“. U tu tzv. VIP zonu ulaz su imali samo odabrani gosti. Naime kada bi završilo radno vrijeme gostionice, svjetla se pogasila i vrata zaključala tu bi se, u toj VIP zoni, kartalo do rano jutarnjih sati. I taj prostor kojeg je vlasnik pompozno nazvao VIP zona nije se uvelike razlikovao od prostora birtije s prednje strane. Bio je to ipak nešto manji prostor s tri stola i jednom drvenom klupom duž čitavog zida.

Tijekom dana u taj prostor mogli su ući samo oni koji su za takvo što imali dopuštenje vlasnika te opisane opskurne gostionice. Ponekad bi netko unutra doveo kakvu jeftinu kurvu i pojebao je na stolu ili bi neki sumnjivi tipovi tu, daleko od znatiželjnika, dogovarali tko zna kakve mutne poslove.

I toga dana kao i svakog petka ili subote u toj VIP zoni dočekali su me Ranko i Vladimir. Došao sam i stavio na stol ključ Vladimirovog stana. Naime samo je, barem sam tako pretpostavljao, samo Vladimir znao da smo Ranko i ja ljubavnici. Preciznije rečeno ja sam bio Rankova ljubavnica. A Vladimir je to znao jer je bio razveden i sad je kao samac živio u jednosobnom stanu jedne od zgrada koja se nalazi u blizini boćališta.

Ranko je živio dvjestotinjak metara dalje također u zgradi ali sa ženom i kćerkom. Vladimir bi Ranku i meni ustupao svoj stan na korištenje na nekoliko sati. Dakle Vladimir je jako dobro bio upoznat sa situacijom i znao je kako me Ranko svakog vikenda jebe u guzicu. Naravno, nije to bilo samo jebanje u guzu već su naše igre uključivale i razne druge vrste perverzija. Od pušenja kurca, lizanja Rankovog šupka, šamaranja kurcem po licu, pljuskanja po guzici, gutanja sperme…

Ranko je bio i ostao stari perverznjak kojem sam bespogovorno ispunjavao sve želje. Ranko bi me dočekao ispred boćališta i predao mi ključ Vladimirova stana. Potom bi on s Vladimirom otišao na piće a ja bi se popeo u stan gdje bi se preodjenuo. A to je značilo da sam na glavu stavio periku, našminkao se, obukao čarape, uglavnom crne, haltere, ali ne uvijek jer zadovoljavao bi se i sa samostojećim čarapama. Obukao bi drsko kratku mini haljinicu i obuo štikle s visokom petom. Tako odjeven i našminkan dočekao bi Ranka i naše igre su mogle započeti.

Uglavnom bi sve krenulo s pljuskanjem moje guze pa se nastavilo pušenjem njegova kurca… Nakon lizanja šupka slijedilo bi jebanje u guzu. Potom bi se Ranko odjenuo i otišao na boćalište u VIP zonu. Mene bi ostavio da se operem i preodjenem.

Nakon što bi završio s  preodijevanjem zaključao bi stan i otišao do boćališta. Za stolom su me uvijek čekala njih dvojica. I kako sam već ranije napisao i tog dana ušao sam u VIP zonu i sjeo za stol kod njih dvojice. Naručio sam kavu koju mi je vlasnik a ujedno i konobar ubrzo donio i stavio na stol ispred mene.

Proteklog vikenda nisam došao na sastanak s Rankom iako sam mu obećao da ću doći. Bio je jako ljut zbog toga i to nije krio stoga me žešće nego inače ispljuskao po guzici. Osim toga jebao me je s prezervativom na kurcu a to bi činio samo onda kada bi mi nakon jebanja u šupak htio svršiti u usta. Tada bi s kurca skinuo prezervativ pa mi ugurao kurac u usta i ubrzo bi svršio tražeći da progutam što više sperme kojom mi je punio usta. No tog dana, iako sam to očekivao, nije tražio da mu popušim kurac i da mi svrši u usta. Ubrzo sam shvatio što je bio razlog tome.

Kada mi je kava poslužena Ranko je iz male crne torbice koju je nosio preko ramena izvukao onaj prezervativ na kojeg sam već zaboravio. U prezrvativu se nalazila Rankova sperma a sam vrh prezervativa bio je pri vrhu stegnut u mali čvor. Pokušao je odvezati taj čvor ali nije mu baš išlo. Stoga se ustao od stola i otišao je iza zavjese. Vratio se vrlo brzo noseći u ruci škare.

Škarama je odrezao taj čvor na prezervativu a potom mi sadržaj, tj. spermu, sasuo u kavu.
-Znam da ne piješ kavu sa šlagom ali sada ćeš je popiti.- Rekao mi je.
Vladimir ga je u čudu gledao i pitao ga zašto je to učinio. –Ne brini Vlado. Do sada je on progutao već popriličnu količinu moje sperme. Jal tako droljice moja?- Rekao je Ranko odgovorivši Vladimiru a na kraju se obrativši meni.
-Istina je.- Kratko sam rekao.

Što mi je preostalo nego popiti kavu s Rankovom spermom.
-To ti je zato što si me prošlog tjedna slagao.- Rekao mi je Ranko i slijedećeg trenutka stavio mi ruku na usta jer želio sam mu reći kako mu nisam lagao već sam bio spriječen. No nije mi dozvolio da mu išta objašnjavam.

Dakle popio sam spomenutu kavu sa spermom te se ustao od stola rekavši kako moram krenuti.
-A pusa?- Obratio mi se Ranko.
Pogledao sam prema zelenoj zavjesi pa se nagnuo prema njemu i kratko ga poljubio u usta. Htio sam krenuti no Ranko me uhvatio za ruku pa mi rekao:-A njemu pusa!-

Ne, nije mislio na Vladimira. Raskopčao je šlic na hlačama pa izvukao svoj kurac. Opet sam sa zebnjom pogledao prema zavjesi pa se sagnuo i poljubio njegov kurac.
-Dobro je. Sad možeš ići.- Rekao je Ranko pljesnuvši me nimalo nježno po guzici.

Nisam ništa podrobnije napisao o Ranku i Vladimiru. Ranko je stariji od Vladimira. Bližio se šezdesetoj godini ali je vitalan i vrlo potentan. Vladimir je definitivno bio star negdje oko 55-56 godina. Malo je proćelav i ima pivski trbuščić no ostavlja dojam vrlo simpatičnog i dobroćudnog čovjeka.

Znam, jer to mi je Ranko ispričao, kako Vladimir nema apsolutno nikakve želje za seks s muškarcem pa makar bio odjeven kao žena, tj. ja. Ranko i on i više su nego dobri prijatelji i Vladimir Ranku ništa ne zamjera a niti mu smeta to što se nas dvojica sastajemo i jebemo u njegovu stanu. Ali onda jednog dana ni Vladimir nije odolio iskušenju. No o tome ću pisati u epizodi broj dva… Uskoro.  


-Viktor-ija-

ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE    ili klinknite dolje na google+

Nema komentara:

Objavi komentar