Popularni postovi

07 studenoga, 2016

Kako su ženu i mene u guzicu pojebali crni azilanti (imigranti)

Na nagovor Vedrane, inače prijateljice moje žene, moja supruga Jasminka i ja odlučili smo otići na cjelodnevno druženje oraginizirano u svrhu brže i bolje integracije stranaca-azilanata, tj. imigranata, u naše društvo. To druženje na jednom privatnom imanju izvan grada organizirala je jedna udruga u kojoj je bila angažirana Vedrana, prijateljica moje žene, koja je između ostaloga imigrante učila našim običajima i našem jeziku.



Osim spomenute Vedrane bioje prisutan i njen suprug Žarko. Inače, koliko sam načuo, njihov brak je već zapao u duboku krizu i bilo je samo pitanje dana kada će se rastati. Razloge nisam znao a baš me nisu ni zanimali jer nemam običaj miješati se u tuđe živote. No na tom druženju neke stvari su mi postale jasnije.



Imigranti iz raznih zemalja pripremali su u suradnji s našim, domaćim ljudima, jela iz svojih država. Naravno, osim njihovih jela tu su se spremala i jela iz našeg podneblja. Poput npr. fiš paprikaša, čobanca te neizostavnog roštilja. Nastupilo je i lokalno folklorno društvo a organiziran je i mini turnir u nogometu gdje su azilanti nastupili sa svojom ekipom.



Iako mi se na tu "feštu" baš i nije išlo pokazalo se da nismo pogriješili jer dan je bio sadržajan i zabavan. U večernjim satima organiziran je i karaoke show kao i nastupi pjevača amatera koji su pjevanjem, odijevanjem ali i ponašanjem na sceni imitirali poznate estradne zvijezde, kako domaće tako i strane.



Istina je da smo svi zajedno popili malo više vina što je pridonjelo dobrom raspoloženju. Te imitacije estradnih zvijezda izazvale su podosta smijeha i uistinu je bilo zabavno. Nekoliko azilanata, ali i naših ljudi, imitiralo je Michaela Jacksona, s manje ili više uspjeha. A onda se na sceni pojavio tamnoputi imigrant s gitarom u ruci. Imitirao je poznatog, i sada nažolost pokojnog, Princa.



No mali i tamnoputi azilant uistinu je izgledom kao i načinom odijevanja izuzetno jako sličio na Princa. Osim toga jako dobro je svirao gitaru a publiku je osvojio, pa i oduševiokako sviranjem na gitari tako i svojim glasom.



I ništa tu ne bi bilo neobično da moja žena Jasminka nije bila veliki fan pokojnog Princa. Doslovno je bila zaljubljena u njega a kada je imgrant na bini zapjevao "Purple rain" moja supruga se do kraja oduševila i razgalila. Nakon što je imigrant završio nastup moja supruga nije izdržala već se, malo pripita, popela na binu i poljubila ga.



Istina je da su se neke djevojke i žene malo previše opustile pa su se malo prisnije počele družiti s tamnoputim muškarcima iz Afrike što je kod domaćih muškaraca izazvalo određenu vrstu ljubomore. Ipak nikavih većih ekscesa nije bilo.. Na vrijeme su spriječeni. No jedan detalj koji sam zapazio dao mi je do znanja zašto su Vedrana i Žarko pred razvodom.

Naime, uokolo imanja bili su postavljeni pokretni wc-i. Vedrana se izgubila negdje u mraku pod izlikom kako mora piškiti a i meni se pripišalo. Otišao sam u mrak i pišajući zagledao sam se prema jednom od pokretnih toaleta. Iz tog smjera dolazila je Vedrana u zagrljaju jednog crnca, imigranta. Glasno su se smijali i na trenutak je Vedrana tog crnca rukom preko njegovih hlača primila za kurac a onda ga i poljubila u usta. Sad mi je bilo jasno što je razlog najavljene skore rastave braka između Vedrane i Žarka.



E sada moram nešto više reći o mojoj supruzi i meni. Upoznali smo se vrlo mladi u jednom klubu. Svidjeli smo se jedno drugom a kada smo shvatili da oboje volimo spomenutog Princa ljubav se dodatno, da tako kažem, rasplamsala. Priznajem da sam u početku, a valjda zato jer sam bio mlad i zaljubljen, čak bio i ljubomoran na Princa kojeg je moja žena fanatično obožavala.



Mladi smo se i vjenčali jer Jasminka je zatrudnjela. Dakle sad već imamo odraslu kćer koja živi i studira u Engleskoj. Tamo je upoznala i nekog Poljaka, zaljubila se i svi su izgledi da će tamo ostati živjeti. Nadalje, naš seksualni život usitinu je bio buran i sadržajan. Jasminka se nije libila eksperimentirati i uvoditi razne novotarije u naš spomenuti seksualni život.



Kada je poželjela umjetnim kurcem pojebati me u guzicu nisam bio oduševljen no brzo sam shvatio da me to dodatno uzbuđuje i čak mi se počelo sviđati. U stvari Jasminka je bila ta koja je, kada je seks bio u pitanju, dominirala i vodila igru a meni je to u potpunosti odgovaralo. Ona je bila ta koja je predložila mogućnost da se u mom prisustvu pojebe s drugim muškarcem i na to sam pristao. Bilo je nekoliko takvih izleta i to mi uopće nije smetalo, naprotiv. Jedno vrijeme povremeno smo se družili i s jednim bračnim parom iz Slovenije, negdje iz okolice Kočevja.

Tom Slovencu jako sam se svidio odjeven i našminkan kao žena. Nije imao ništa protiv da me pojebe u guzicu a ni ja se nisam protivio tako da sam tada prvi puta probao pravi kurac u svojoj guzi. No vratimo se na spomenutu feštu.



Imigranta koji je imitirao Princa nakon nastupa moja žena pozvala je za naš stol što je on i prihvatio. Tako smo uz piće doznali da se zove Karim i da je rođen u afričkoj državi koja se zove Mali. Otac mu je bio glazbenik i on je tu ljubav prema glazbi naslijedio od njega. Dvije godine studirao je u Francuskoj a onda se zbog bolesti oca vratio kući. Život ga je potom odveo u Libiju gdje se zaposlio i gdje je živio sve do revolucije. Nakon prevrata i svrgavanja Gadafija stranci su se našli na udaru, pa i on, te se silom prilika odlučio na bijeg u Europu.

Stjecajem okolnosti završio je u Hrvatskoj pa iako je imao želju otputovati dalje na zapad ostao je tu pa potom zatražio i stalni boravak. Aktivno je pomagao u centru za azilante jer je prilično dobro svladao hrvatski jezik. Stoga je između ostaloga radio kao i prevoditelj jer osim materinjeg jezika zvanog bambara odlično je govorio francuski, talijanski i engleski jezik. Puno je čitao i vježbao sviranje na gitari.



Nisam mogao a ne primjetiti da je njegova fasinantna sličnost s Princom dojmila moju ženu a i njemu se moja žena očito svidjela. Od tog dana, odnosno te večeri zajedničkog druženja, moja žena počela se intezivnije družiti s Vedranom. Razlog tome bio je taj što je Vedrana nagovorila moju ženu da se, preko njezine udruge, aktivno uključi u volonterski rad s imigrantima.

Kada mi je žena rekla kako se bavi volonterskim radom u imigrantskom centru nisam se protivio iako mi je čitava stvar bila više nego sumnjiva, tim više što sam čuo da se Žarko odselio iz stana i sad Vedrana i on ne žive više zajedno i čekaju konačni, sudski, razvod braka.



Obzirom da moja žena vodi knjigovotstveni servis a žena koja je kod nje radila otišla je na bolovanje zbog čuvanja trudnoće bilo je nužno da moja supruga pronađe zamjenu za nju. No ni u snu nisam očekivao da će njeno mjesto zauzeti nitko drugi nego spomenuti Karim.



Preko Vedrane uspjela je ishodovati mogućnost da Karim dobije posao kod nje što mu je bila odskočna daska za dozvolu stalnog boravka. Odmah mi je bilo jasno kako je Jasminka Karima zaposlila ne isključivo zbog posla već i stoga što joj se taj dvojnik Princa sviđao. Kada je nešto kasnije izašla pred mene s prijedlogom o tome kako bi Karimu mogli omogućiti da živi s nama jer u kući ima i više nego dovoljno mjesta stvari su mi postale kristalno jasne.



Nazvao sam Žarka i dogovorili smo susret na kavi. Otvorio mi je dušu i ispričao priču koja me uvjerila u to da su sumnje vezane uz moju ženu bile opravdane. Naime njegova Vedrana upustila se u seksualne odnose s imigrantima. Doslovno je postala njihova kuja. Navukla se na crnce i njihove crne kurčeve i to je konačno rezultiralo prekidom njihova braka.

Žarko to nije mogao a ni želio tolerirati što mi je bilo razumljivo, tim više što se on uvelike razlikovao od mene po pitanju shvaćanja seksualnih sloboda i nekonvencionalan brak kakav smo vodili moja žena i ja njemu nije bio prihvatljiv.



No to nije bilo sve. Pozvao me k sebi u svoj stan da mi pokaže fotografije koje je skinuo s laptopa svoje žene Vedrane, ako me to zanima. Naravno da me zanimalo. No nimalo se nisam iznenadio kada sam na tim fotografijama vidio i svoju ženu. Žena mi se jebala s crncima i to zajedno s prijateljicom Vedranom. Crnci su ih doslovno razvaljivali. Vidio sam slike ali ipak odlučio ništa ne govoriti Jasminki.



I ubrzo se Karim uselio k nama. Nije mi trebala ništa posebno govoriti jer vrlo brzo sam shvatio da je Karim postao ljubavnik moje žene. Način na koji su se gledali, smiješili jedno drugom pa se čak i svako malo dodirivali bili su mi jasni znakovi. Malo me žalostilo što mi je moja žena počela lagati.

Naime, nakon posla otišla bi, kako je govorila, volontirati u centar za azilante. Sve češće bi me znala nazvati kasno navečer govoreći kako će prenoćiti kod Vedrane i kako se nada da mi to ne smeta. Odgovarao sam joj kako mi ne smeta iako sam znao da se tu ne radi samo o noćenju već te dvije bludnice orgijaju s crnoputim muškarcima koje su dovukle u Vedranin stan.



Kako smo uvijek bili koretni i maksimalno iskreni jedno prema drugom odlučio sam s Jasminkom otvoreno popričati. Uz blago crvenilo koje joj je oblilo lice iskreno mi je priznala da su moje sumnje bile opravdane. Karim mi je jebao ženu. Vidjevši da sam to mirno primio odlučila je biti do kraja iskrena. U seksualni odnos s Karimom upustila se već nakon nekoliko dana nakon što je počeo raditi kod nje.



Uz Karimovo posredstvo pojebala se s još nekolicinom azilanata jer, kako je rekla, bila joj je to izuzetna prilika da se pojebe s crncima. Nije mi željela ništa pričati jer ipak se bojala moje reakcije. Trenutno ne održava nikakve odnose s ostalim imigrantima već se jedino jebe s Karimom. Tako je rekla a lagala je.


-Zar te privukao isključivo stoga što sliči na Princa?- Pitao sam je.


Opet se nasmiješila i opet se zacrvenjela prije nego je rekla:

-Karim ima uistinu velik i debeli kurac. Oprosti, ali nikada me niti jedan muškarac do sada nije tako i toliko ispunio ali i zadovoljio.-

Barem je bila iskrena i što sam joj mogao zamjeriti? Ništa!



Karimu, na moje iznenađenje, uopće nije bilo neugodno kada mu je Jasminka rekla kako mi je sve priznala. Istina, da me neko vrijeme podozrivo promatrao jer valjda nije bio siguran da sam to tako mirno i bez ikakvih ispada, prigovora ili protesta, prihvatio.



Nakon odrađene noćne smjene u subotnje jutro vratio sam se doma ranije nego obično. Ženu i Karima zatekao sam u krevetu kako se maze. Dok su se ljubili Jasminka mu je rukom drkala kurac. U stvari to je bila prava kurčina. Jasminka je uistinu bila u pravu kada mi je onda opisala njegovu veliku crnu batinu.



Uzeo sam stolac i sjeo ispred kreveta.

-Želim vas promatrati.- Kratko sam rekao. Moja supruga djelovala je zbunjenije od Karima iako sam ja očekivao da će biti suprotno. Karim kao da je jedva dočekao...

Raširio joj je noge i brutalno se tom velikom kurčinom zabio u nju. Jasminka je razjapljenih ustiju i iskolačenih očiju zaridala toliko glasno da sam pomislio kako je to moralo čuti pola susjedstva.

Karim ju je doslovno i s užitkom razvaljivao svojom crnom kurčinom. Jasminka koja je uvijek voljela dominirati sada je bila u skroz podređenom položaju i sada je ta situacija mene uzbudila.



Potpuno se prepustila crnoputom mladom pastuhu koji se trudio doslovce je razvaliti a moje prisustvo kao da ga je dodatno uzbudilo. Izvukao je kurac iz njene razvaljene pičke, uzeo je za ruke i podigao u sjedeći položaj. Kurac joj je potom ugurao u usta.

Moja žena se istinski trebala potruditi i pošteno otvoriti usta kako bi ta moćna i velika kurčina ušla gotovo do jaja. Jebao ju je u usta a iz njenih očiju kliznulo je nekoliko suza i stekao sam dojam kako bi je mogao ugušiti, no to se ipak nije dogodilo.

Osim što joj je usta napunio spermom, zalio ju je i po licu. Brišući suzne oči i spermu s lica Jasminka je odmah odjurila u kupaonicu. Ustao sam sa stolca i pitao Karima želi li nešto popiti. Pristao je.



Jasminka nas je nakon izlaska iz kupaonice zatekla u kuhinji za stolom. Sjela je rekavši da i njoj natočim piće. Sjela je bliže Karimu bez obzira što sam joj ja suprug. Karim ju je zagrlio i poljubio u usta. Taj dan nije bio samo prekretnica svemu što se dalje događalo.

Naime, shvatio sam kako je Karim u seksu nezasitan. Uredno je svakodnevno, ali baš svakodnevno, jebao Jasminku. Nije bilo ništa neobično ako bi je tijekom dana pojebao dva pa i tri puta.

Osim toga znao sam da je jebu i drugi crnci onda kada mi kaže kako će prenoćiti kod Vedrane. Njih dvije postale su kako već rekoh, njihove kuje u pravom smislu te riječi.



Karim je Jasminku doslovno iscrpljivao svojim stalnim nasrtajima na nju. Kako je vrijeme odmicalo činilo mi se da Jasminka sve teže podnosi toliko često upražnjavanje seksa. Shvaćao sam je jer tim velikim kurcem Karim joj jest pružao užitak ali sve ima svoje granice. Naime, tijekom noći Karim bi je jebao do iznemoglosti. I sam sam bio zadivljen njegovom izdržljivošću i nezasitnošću.



Jednog jutra nakon povratka s posla zatekao sam Jasminku za stolom. Izgledala je kao prebijena kuja i dok je išla prema štednjaku kako bi mi natočila kavu primjetio sam da teže hoda a na licu nije mogla skriti bolnu grimasu. Karima su pozvali u centar za azilante radi prevođenja tako da ga nije bilo kod kuće.



-Razvalili su te, jelda?- Pitao sam sa zajedljivim smiješkom na licu. No ne da ju je samo on razvalio već je u našu kuću doveo dva svoja crnoputa prijatelja. Njih trojica čitavu noć doslovno su se iživljavali na mojoj ženi. Sama mi je to priznala.


Jasminka je rukom prošla kroz neurednu kosu i pokušala se nasmiješiti. Činilo mi se da će nešto reći ali umjesto toga uzela je šalicu i otpila gutljaj kave. Napokon je priznala kako joj je tolika količina seksa postala naporna i kako je zamolila Karima da više ne dovodi svoje prijatelje. Noćenja kod Vedrane nije spomenula.



-Hoćeš da ti malo pomognem?- Pitao sam.

Ukočila se i pogledala me u oči ne shvačajući što sam točno mislio postavljenim pitanjem.

-Pomogneš??? Kako da mi pomogneš?-



-Bi li imala nešto protiv da i ja probam primiti Karimov kurac u guzicu?- Pitao sam.

Tog trenutka ispijala je gutljaj kave i umalo se zagrcnula jer definitivno nije očekivala da ću reći to što sam rekao.



Valjda je prošlo tridesetak sekundi prije nego je nešto rekla. Gledala me u čudu i vidljivim nepovjerenjem na licu pitala me mislim li to što sam rekao ozbiljno.

Da, mislio sam ozbiljno i to samo joj otvoreno rekao.



Karima nije bilo tri dana jer bio je pozvan u svojstvu prevoditelja negdje na državnu granicu u jedan od prihvatnih centara za imigrante. No ta tri dana dobro su nam došli kako bi o svemu, žena i ja, iskreno porazgovarali.

Pitanje je bilo kako će Karim reagirati. Jasminka nije imala ništa protiv.Te večeri kada se Karim trebao vratiti pomogla mi je pri sređivanju, odijevanju i šminkanju. Odlučila je otići negdje van na piće s prijateljicama a Karima i mene ostaviti same.



Kuća je bila u mraku i Karim je zacijelo stekao dojam kako nikoga nema kod kuće. Obzirom da je imao ključ ušao je. Iz nekada kćerkine sobe osluškivao sam što radi. Otišao je u kupaonicu na tuširanje. Izašao je nakon nekih dvadesetak minuta i otišao ravno u spavaću sobu. Tek tada, ležeći u krevetu, uzeo je mobitel i nazvao Jasminku.

Prisluškivao sam razgovor i shvatio kako mu je Jasminka rekla da će se kasno vratiti ali i to da sam ja kod kuće. To ga je malo iznenadilo ali odloživši mobitel glasno me zazvao imenom valjda ne vjerujući da sam ja svo vrijeme u kući.



Nisam mu se odazvao već sam odjeven kao prava kurvica došao do vratiju sobe.

-Jesi li me zvao?- Pitao sam.

Oslonio se na laktove... Oči su mu se raširile a usta otvorila. Gledao me u čudu ne vjerujući da vidi ono što vidi. Sjeo sam na rub kreveta i potrudio se opširnije objasniti mu kako mu Jasminka i ja nismo sve ispričali.

Između ostaloga i to da se volim odijevati kao žena. Dlanom ruke prekrio je oči i počeo se glasno smijati. Sad nisam znao kako protumačiti taj njegov smijeh. Pitao sam ga želi li da izađem iz sobe.



Prestao se smijati, opet se oslonio na laktove i brzo rekao:

-Ne, ne... Ne želim. Iznenadio si me ali super izgledaš.- Rekao mi je. I sad ako sam ja njega iznenadio svojim izgledom on je mene uspio iznenaditi svojim direktnim pitanjem:

-Hoćeš da te jebem kao i tvoju ženu?-



Umjesto odgovora nasmijao sam se i otkrio plahtu kojom se pokrio. Njegova velika crna kurčina još je bila u stanju mirovanja. Krenuo sam tu crnu mrcinu milovati rukama i odmah je živnuo. Kad sam na taj crni kurac spustio svoje usne i liznuo ga jezikom naglo i nezadrživo je počeo bujati.

Zadivljeno sam gledao njegov kurac koji me fascinirao svojom veličinom. Rukom sam mu gladio jaja i uistinu sam morao pošteno razjapiti usta kako bi u što većoj mjeri progutao tu kurčinu. Sisao sam mu kurac nastojeći ga progutati koliko god je to više bilo moguće. Prvi puta u životu pušio sam crni kurac i uistinu me to uzbudilo.



Karimove oči su se zasjajile. Bio je turbo uzbuđen i spreman me pojebati. Iako sam prije dolaska u sobu obilno podmazao svoj šupak zamolio sam Karima za malo strpljenja. Otišao sam po lubrikant i njime dodatno podmazao svoju guzu ali i Karimov kurac. Popeo sam se na krevet, spustio na koljena te isprćio svoju guzu u zrak.

Karim me rukama čvrsto uhvatio za bokove... Najestio je svoj kurac i lagano krenuo prodirati u mene. Doslovce sam urliknuo jer njegov ogromni kurac razvaljivao mi je guzicu. Zatvorio sam oči i zagrizao plahtu kako ne bi vrištao. Nezaustavljivo je prodirao u moj šupak dok sam ja prstima gužvao plahtu ispod sebe.



Karim me je izjebao u guzicu divlje, žestoko i brutalno. U guzicu mi je istresao enormnu količinu sperme. Imao sam osjećaj da mi je razdvojio guzove. Glasno sam stenjao od boli koju mi je nanosio a on je i dalje držao kurac u mojoj guzi.

Napokon ga je izvukao i ja sam se opružio na krevetu hvatajući zrak uz bolnu grimasu na licu. Karim me je poljubio u lice a meni je trebalo desetak minuta da napokon ustanem iz kreveta. Guzica me boljela a koljena su mi drhtala. Poput prebijene kuje odvukao sam se u kupaonicu dok su mi se niz noge, iz šupka, cijedili ostaci Karimove sperme.



Bilo je to prvi put a prvi put je najteže. Nekoliko dana kasnije Karim me pojebao i drugi put. Sad je već bilo lakše i manje bolno. Sada već njegov veliki crni kurac u moj razrađeni šupak ulazi bez većih problema, isto kao i u šupak moje žene.

Iznenadio sam se koliko ti crnci vole jebati u guzicu a pritom im nije toliko važno jebu li moju ženu ili mene. Da, uz posredstvo Karima moja žena Jasminka i ja upustili smo s eu seksualne odnose s više crnaca.



Karim i dalje živi kod nas i sad svi troje spavamo u istom krevetu. Karim nas uredno jebe oboje i ne posustaje u tome. U posljednje vrijeme sve češće nam se pridružuje jedan mladi crnac, inače Karimov zemljak, Abdel. Karim intezivno radi na tome da i Abdel dobije mogućnost stalnog boravka a sukladno tome nagovara ženu i mene da i njega primimo na stan kod nas.

Ne znam kako postupiti jer ne znam kamo će nas ovakav način života odvesti. Osim toga susjedi nas ionako čudno gledaju. Znam da ti isti susjedi pričaju kako mi se žena jebe s crncima no još ne znaju da ti isti crnci jebu i mene.

-Roberto-
 
-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 






1 komentar:

  1. Odlično, našao si što si podsvesno i želio, a divno je što i supruga ima razumevanja. Samo podmeći guzu obrezanim crnim kurčevima i dvostruko uživaj-i dok te tucaju i dok gledaš kako tucaju tvoju voljenu ženu. Samo napred i puna podrška

    OdgovoriIzbriši