Popularni postovi

27 veljače, 2018

Kako i zašto sam dobio batina i bio silovan


Kada živite u malom mjestu ili bolje rečeno malo većem selu onda je veliki problem sačuvati tajne. A ja sam živio baš u takvom selu. Bio sam dijete rastavljenih roditelja baš kao i moj najbolji prijatelj Krešimir. Obojica smo živjeli s majkama i obojica smo po naravi bili vrlo slični. Bili smo mirni, tihi i pomalo povučena djeca koja su odrastala bez očeva pa je to zacijelo i razlog kasnijih događanja. Naime, danas sam sigurniji nego ikada da nam je jako nedostajao muški autoritet a kako rekoh mi smo odrasli bez očeva koji su nas napustili u ranom djetinstvu.

Obojica smo već u osnovnoj školi bili meta čestih verbalnih pa i fizičkih nasrtaja naših vršnjaka. To je valjda bio dodatni razlog da se Krešimir i ja još više zbližimo. Izbjegavali smo  druženja s ostalim vršnjacima i najčešće smo vrijeme provodili zajedno. Kako smo odrastali i sazrijevali sve više smo postajali svjesni činjenice kako nas naše mame seksualno privlače. Preciznije rečeno mene je privlačila njegova a Krešimira moja mama. Osim toga sve češće smo provodili vrijeme u zajedničkom gledanju porno filmova. Razvili smo jedno iskreno i pravo prijateljstvo pa smo jedan drugom iskreno priznali kako nas u seksualnom pogledu naše mame jako privlače.

Nakon nekog vremena iskreno sam priznao Krešimiru kako često drkam zamišljajući njegovu mamu. Naravno i on je je meni priznao kako čini isto zamišljajući seks s mojom mamom. A onda smo otišli korak dalje… Počeli smo iz ormara, ladica kao i iz korpi za prljavo rublje vaditi gaćice, čarape, hulahopke, grudnjake, naših mama. Donosili bi to u staru drvenu kuću koja se nalazila u dvorištu Krešimira i u kojoj smo često provodili vrijeme. Zajednički bi drkali na rublje naših mama i to nam je pričinjavalo veliko zadovoljstvo. No nismo tu stali.

Krešimir je bio prvi koji je na sebe odjenuo donje rublje moje mame. Bez većih problema nagovorio je i mene da odjenem rublje njegove mame. Sada smo odjeveni u donje rublje naših mama drkali s još većim užitkom. Bio je to tek korak do toga da počnemo jedan drugom drkati kurac… A onda mi je jednog dana odjeven u seksi rublje Krešimir popušio kurac. Priznajem, jako mi se svidjelo.

Učinio sam i ja isto njemu i kako rekoh svidjelo nam se. Sada smo već putem interneta počeli nabavljati seksi rublje, šminkati se i odijevati kao žene te smo jedan drugom drkali i pušili kurac. Krešimir je opet bio taj koji je preuzeo inicijativu i predložio mi da ga pojebem u guzicu. Mjesec ili dva sada sam uredno jebao Krešimira u guzu. Uživao je u tome kao i ja. Naravno da je bilo samo pitanje vremena kada će Krešimir mene pojebati u šupak. Pristao sam iako nevoljko no nakon nekog vremena i meni se to počelo sviđati.

Postali smo transvestiti… Odjeveni kao žene uzajamno smo si pušili kurčeve i jebali jedan drugog u guzu. No kako sam na početku napisao živjeli smo u malom mjestu i doskora smo nekima postali sumnjivi. Počelo se po selu govorkati da smo Krešimir i ja pederi. E to je sad već postala vrlo delikatna situacija. Stvari su se dodatno zakomplicirale kada su te glasine došle do Krešimirove mame. Sada je i njoj postalo sumnjivo to što Krešimir i ja toliko vremena provodimo zajedno.

Jednog dana otišla je do spomenute stare drvene kuće. Ormar u kojem smo držali i čuvali seksi rublje i šminku bio jest zaključan ali brava je bila stara i vrlo jednostavna tako da Krešimirovoj mami nije bio neki problem provaliti u njega.

Možete misliti koliko je iznenađena bila kada je u ormaru pronašla svo ono žensko rublje  i šminku. Osim toga pronašla je i nekoliko svojih gaćica. U to vrijeme Krešimirova mama održavala je seksualne odnose s lokalnim kahabadijom Ilijom.

Ilija je bio vrlo problematična osoba kao i društvo koje ga je okruživalo. On kao i njegovo društvo često su znali izazvati nerede na seoskim zabavama kao i u lokalnim kafićima.  Bio je prgavi grubijan koji se volio potući kada god bi mu se za to ukazala prilika. Što je to što je Krešimirovu mamu privuklo kada je Ilija bio u pitanju nisam znao. Pričalo se kako Ilija ima veliki kurac i vjerojatno je to bio razlog, barem sam tako pretpostavljao, da se Krešimirova mama zapali za njega.

Dakle vidjevši seksi rublje i šminku a bilo je tu i nekoliko perika raznih boja kao i neke seksi igračke. Krešimirova mama bila je u totalnom šoku i onda je napravila glupost koja me koštala silovanja.

Ne razmišljajući o mogućim posljedicama pozvala je Iliju u kuću. Zajednički, ona i Ilija, verbalno su napali Krešimira koji je doslovno premro od straha i nelagode. Ne, ne krivim ga pa ga čak i razumijem. Suočen sa situacijom i stidom koji ga je prožimao svu krivicu prebacio je na mene. Mene je optužio da sam bio taj koji ga je na sve nagovorio i kako sam ja taj koji se odijeva kao žena te od njega tražim da me jebe u guzicu.

Krešimir je već drugi dan otvorio bolovanje te otputovao u Zagreb kod tetka. Mene ni o čemu nije obavijestio i ja pojma nisam imao da smo razotkriveni. Krešimirova mama bila je toliko ljuta i zamolila je Iliju da me nauči pameti i prisili me da Krešimira više ne viđam i ne družim se s njim. Ilija je pristao i rekao kako će se pobrinuti za mene.

I jest, pobrinuo se i to na vrlo brutalan način. Već iduće večeri kasno na večer vraćao sam se kući. Krešimir mi se nije javljao na mobitel i nisam znao što se događa. Na usamljenom dijelu ceste prolazeći pored jedne stare napuštene kuće odjednom su iz mraka ispred mene izletjela trojica muškaraca. Jedan je bio Ilija a druga dvojica njegovi stalni i dobri prijatelji.

Odmah i bez ikakvog uvoda rekao mi je:-Što je pederčino… Voliš se jebati u guzicu, ha?!-
Premro sam od straha i istog trenutka shvatio da Ilija nešto zna i da mi se crno piše.

Želio sam  proći pored njih i zamolio sam ih da me puste na miru. Umjesto toga Ilija mi je opalio dva vruća šamara, potom me šakom udario u pleksus tako da sam za trenutak ostao bez zraka. Odvukli su me iza kuće i polegli na travu. Raskopčali su mi hlače i zajedno s gaćicama svukli do ispod koljena. Dok me jedan držao za ruke drugi mi je rukama raširio guzove… Zajednički su mi pljuvali po šupku a ja sam doslovno umirao od straha shvaćajući što sad slijedi.

Ilija je raskopčao hlače i izvukao svoj kurac. Legao je na mene… Pokušao sam se oduprijeti ali netko od njih dvojice dlanom ruke nekoliko me puta me udario odostraga po glavi naredivši mi da budem miran jer ću u protivnom popiti gadne batine a ovako ionako će me pojebati.

Ilija je svojim kurcem prodirao u mene i ja sam doslovno urlao od bolova koje mi je nanosio. Drugi je kleknuo ispred mene i ugurao mi svoj kurac u usta… Potom su me podigli s trave i naslonili na zid… Nastavili su me jebati i iživljavati se na meni. Nakon što su mi guzicu napunili spermom opet su me bacili na tlo… Dobio sam nekoliko udaraca nogom nakon čega mi je Ilija rekao kako su sve snimili mobitelom  i kako mi je bolje kloniti se Krešimira jer opet bi mogao doživjeti nešto slično.

Ležao sam možda desetak minuta dok se nisam pribrao. Navukao sam gaćice i hlače te teturajući otišao kući. Doslovno su mi razvalili šupak i trebalo mi je sedam-osam dana da se u potpunosti oporavim.

Krešimir se vratio ali izbjegavao je sresti se sa mnom kao i ja s njim jer nisam više želio postati žrtva Ilije i njegovih prijatelja. Prošlo je možda dvadesetak dana kada sam naletio na Iliju. Mislio sam kako smo on i ja završili priču no prevario sam se.

Ilija je od mene tražio da se nađemo i da mu ispričam sve što smo Krešimir i ja radili. Najradije bi odbio taj njegov prijedlog ali bojao sam ga se a osim toga imao je snimke silovanja na mobitelu.

Sve bi bilo u redu da Iliju te moje priče nisu uzbudile. Naredio mi je da sutradan navečer dođem kod njega i da se odjenem kao žena. Rekao sam mu kako više nemam seksi rublja jer je sve ostalo kod Krešimira.
-Pa to nije problem. Uzmi nešto od maminog rublja to ste ionako ti i Krešimir činili.- Rekao je Ilija.

Učinio sam kako je tražio od mene. Naravno da me je pojebao u guzu a to je ponovio tri dana kasnije. Narednih mjesec dana Ilija je uredno punio moj šupak svojom spermom i shvatio sam kako će to činiti i ubuduće. Svidjelo mu se.

Nisam više želio a ni mogao održavati seksualne odnose s tim brutalnim tipom koji mi se osim toga uopće nije sviđao a osim toga na seks s njim pristajao sam jer sam na to bio primoran.

Stoga sam učinio jedino što sam mogao. Otišao sam iz sela. Došao sam u Zagreb gdje imam nešto rodbine. Najprije sam se zaposlio kao zaštitar a potom sam imao sreće i pronašao posao u svojoj struci, kao stolar.

I dalje strepim od pomisli kako bi podli i pokvareni Ilija nekome mogao pokazati snimke moga silovanja. No koliko znam za sada to nije učinio. Iznenadio sam se kada me nakon nekih šest-sedam mjeseci u Zagrebu posjetio Krešimir. Još sam bio ljut na njega ali kada mi je sve ispričao razumio sam ga i oprostio mu.

Doznao sam još nešto… Naime sada je Krešimir taj kojeg Ilija redovito jebe u guzicu. Naravno, istovremeno Ilija jebe i njegovu mamu koja pojma nema da njezin ljubavnik redovito razvaljuje guzu njezina sina. Kada sam ga pitao što ima namjeru učiniti samo je slegnuo ramenima i ostavio me bez odgovora. Napomenuo mi je kako neka nikome ne govorim da smo se sreli jer siguran je da bi se Ilija zbog toga jako naljutio. Ne znam, možda se varam ali stekao sam dojam kako Krešimiru uopće ne pada teško to što ga Ilija jebe u guzu.

Ali tu priči nije kraj. Dvadesetak dana kasnije u mom unajmljenom stanu posjetili su me Krešimir i Ilija. Bio sam totalno zbunjen i iznenađen ovom posjetom. Što se potom sve događalo napisati ću u idućoj priči.

-patrik-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar