Popularni postovi

23 srpnja, 2017

I ja sam kuja pokorna koj(i)a ga voli primati u guzu

I tog dana protokol je bio isti kao uvijek. Imao sam ključ Ljudevitovog stana i ja bi nakon što bi ušao u stan odmah otišao u spavaću sobu gdje bi se krenuo preodijevati i šminkati transformirajući se tako od običnog muškarca u seksipilnu drolju.
Inače Ljudevit je bio moj ljubavnik i kako je on to volio reći, moj gospodar. Vitalni muškarac star šetdeset godina mladolikog izgleda privukao me svojim izgledom te raspojasanom maštom. To što me tretirao kao svoju kuju u potpunosti me je zadovoljavalo i odgovaralo mi kao i njemu.


Kada bi završio s preodijevanjem odlazio bi u prostranu dnevnu sobu gdje bi me je Ljudevit već čekao. Uglavnom me nije dočekivao u stanu. Najčešće bi se nalazio u nekom od okolnih kafića i u stan bi došao kojih pola sata poslije mene Dajući mi tako dovoljno vremena da se preodjenem i našminkam.


No tog dana ipak je nešto bilo drugačije. Prilikom našeg zadnjeg druženja rekao mi je kako će ovaj puta u stanu biti i njegov najbolji prijatelj Slavko. Naime Ljudevit je Slavku pričao o meni i pokazao mu je neke moje fotografije koje je imao spremljene u svojem računalu.


Slavko koji nikada nije imao odnos s muškom osobom pa ni s osobom kakva sam ja, dakle transvestitom, ipak je izrazio želju da bude prisutan i da promatra Ljudevita i mene. Nisam imao ništa protiv. Čak me uzbuđivala pomisao da će nas netko promatrati.
Za ovaj susret izabrao sam crne mrežaste čarape, štikle roza boje i kratku laganu haljinicu gotovo iste boje kao i štikle. Stavio sam na lice puder, tekući pa suhi, nakon čega sam našminkao usne. Nakon što sam stavio periku navukao sam crvene satenske rukavice do lakta. Uz sve pobrojano išla je i pseća ogrlica crvene boje s povodcem. No ogrlicu mi je uvijek stavljao Ljudevit osobno. Govorio je kako svaka prava kuja mora imati i ogrlicu.


Tako odjeven i našminkan lagano sam ušetao u dnevnu sobu. Ljudevit i Slavko sjedili su svatko u svojoj fotelji koje su se nalazile uz bočni zid lijevo od vrata. Između njih se nalazio mali stakleni stolić. Za razliku od Ljudevita koji je bio posve gol, Slavko je bio odjeven. Ozbiljna lica Slavko me odmjerio pogledom. Učinilo mi se da je čak malo raširio oči što mi je govorilo kako mu se sviđa ono što vidi, tj. ja.


Na otprilike pola metra od mjesta gdje su njih dvojica sjedila nalazio se rasprostrt najlon. Dobro sam znao čemu on služi. Prišao sam Ljudevitu i poljubio ga. Potom sam kleknuo između njegovih nogu i pružio mu spomenutu ogrlicu koju mi je on zakopčao oko vrata. Slijedio je moj poljubac u glavić njegova kurca. Ustao sam a Ljudevit me upoznao sa Slavkom. Pružio sam mu ruku rekavši kako mi je drago što sam ga upoznao.


Slavko je bio otprilike istih godina kao i Ljudevit. Bio je nešto niži rastom i proćelav ali u svakom slučaju izgledao je simpatično. Ljudevit mi je pokazao na hladnjak rekavši mi da im donesem pivo. Iako sam izvadio tri limenke piva na stakleni stolić stavio sam samo dvije čaše, za Ljudevita i Slavka. Meni nije bilo dopušteno piti iz čaše. Ispod svoje fotelje Ljudevit je izvukao posudu iz kakve piju psi, odnosno kuje. Iz limenke u tu posudu Ljudevit je natočio malo piva pa potom posudu stavio na rasprostrti najlon.


Spustio sam se na koljena i nagnuo iznad posude srčući pivo. Ljudevitu i Slavku bio sam okrenut leđima, odnosno dupetom a obzirom da je haljinica koju sam nosio bila jako kratka a ja sam bio nagnut prema naprijed gotovo u potpunosti razotkrila se moja guza u koju su sad njih dvojica gledali.


Ljudevit je stajao iznad mene i rukom se igrao sa svojim kurcem. Malo se sagnuo i raspalio mi nekoliko vrućih pljuski po guzici. Potom je malo raširio noge i usmjerio kurac prema mojoj guzi... Trenutak kasnije osjetio sam mlaz guste mokraće na svojim guzovima. Ljudevit je prilično obilno zapišao moju guzu a onda mi prišao s prijeda. Uzeo je povodac i podigao sam gornji dio svog tijela. Ugurao mi je kurac u usta.


Naredio mi je da se nagnem unazad i rukama uhvatim potpetice svojih štikli. Ruke mi je položio na glavu i doslovno me jebao u usta. Prestao mi je zabijati kurac u usta pa opet uzeo povodac te sam se sad ustao na noge. Naredio mi je da odem u kupaonicu i donesem krpu kako bi njome pokupio mokraću na najlonu. Nije želio da tekućina slučajno probije najlon i završi na tepihu ispod.
Prolazeći pored Slavka nisam mogao ne uočiti kako se on rukom preko hlača trlja po kurcu. Zaključak je bio kako ga je uzbudilo to što je do sada vidio.


Nakon što sam učinio ono što mi je bilo naređeno pa potom vratio krpu u kupaonicu Ljudevit je opet uzeo povodac moje ogrlice u ruku i doveo me do jedne komode.
Naredio mi je da se nagnem naprijed, naguzim se, raširim noge i rukama oslonim na komodu. Po razgolićenoj guzi Ljudevit mi je opet raspalio nekoliko vrućih pljuski. Potom je uzeo lubrikant i njime mi obilno podmazao šupak. Prstima koje mi je gurao u guzu strpljivo je opuštao mišiće moga šupka.


Kurcem je prelazio preko mojih guzova... Kada mu se kurac u potpunosti dignuo krenuo mi ga je zabijati u guzicu. Polako i strpljivo zabijao je svoj dignuti kurac u mene. Potom me rukama čvrsto uhvatio za bokove i krenuo me jebati brže i žešće... Stao je u dva navrata na kratko... Toliko da bi mi u šupak natrljao još malo lubrikanta a onda je nastavio s jebanjem.


Glasno sam dahtao zibajući se naprijed, nazad pod naletima njegova kurca. Za trenutak sam bacio pogled u desno prema Slavku. On je i dalje sjedio u fotelji ali sada je već izvukao svoj kurac iz hlača i lagano ga drkao promatrajući kako me Ljudevit guzi.


S kurcem zabijenim u moju guzu Ljudevit se nagnuo naprijed pritisnuvši me svojim tijelom. Zavukao je ruke ispod moje haljinice i vrhovima kažiprsta i palca stisnuo moje bradavice. Glasno sam zacvilio zbog boli koju mi je tim stiskanjem bradavica na sisama prouzročio. No to što sam zacvilio i glasno jauknuo uopće ga se nije dojmilo. Uslijedilo je nekoliko kratkih trzajeva i osjetio sam kako spermom koja je šibala iz njegova kurca puni moju guzu.


Ljudevit se uspravio i dlanovima ruku oslonio na moje guzove još ne vadeći kurac iz moje guzice. Čuo sam kako poziva Slavka. Slavko se ustao i s dignutim kurcem u ruci prišao. Tek tada Ljudevit je lagano izvukao kurac iz moje guzice. Pljesnuo me rukom po guzi pa potom objema rukama  raširio moje guzove. Osjećao sam kako mi se iz šupka cijedi njegova sperma.


Slavku koji je stajao iza mene i drkao svoj kurac Ljudevit je rekao neka me spermom slobodno zalije po guzi i šupku. Trenutak kasnije Slavko je usitinu spermom špricao po mojim guzovima i šupku i to prilično obilato.



Ljudevit mi je potom rekao neka još malo ostanem tako nagužen. Čuo sam kako otvara jednu od ladica regala. Prišao mi je noseći u ruci crne, lijepe, seksi i nove ženske gaćice. Rekao mi je kako mi je to kupio za poklon. Zahvalio sam mu a onda je učinio nešto što uistinu nisam očekivao. Preokrenuo je gaćice pa s unutarnjim dijelom tih gaćica obrisao spermu s moje guze i šupka. Spermom natopljene gaćice stavio je na komodu rekavši kako želi da ih obučem na sebe i u njima odem kući.

No prije nego sam krenuo na tuširanje i preodijevanje skuhao sam im kavu. Dok sam bio u kuhinji i kuhao kavu nisam mogao čuti o čemu su Ljudevit i Slavko razgovarali. Sada sam i ja sjeo na stolicu ispred njih dvojice i zapalio cigaretu. Slavko je gledao u moje prekrižene noge i shvativši da se malo previše zagledao nasmiješio se rekavši kako imam dobre noge i lijepu guzu. Zahvalio sam mu na toj opasci.


Otpio je gutljaj kave pa kao da mu je malo neugodno krenuo govoriti kako se nije nadao da bi ga muška osoba odjevena kao žena mogla uzbuditi ali eto i to se dogodilo. Tada se oglasio Ljudevit upitavši ga da li je odlučio, bi li me želio jebati ili da mu samo popušim kurac. Slavko se opet glupavo nasmiješio pa izbjegavajući direktan odgovor slegnuo ramenima posegnuvši za šalicom kave.


Bi ili ne bi, inzistirao je na odgovoru Ljudevit.
-Pa iskreno, volio bi... I jedno i drugo.- Odgovorio je Slavko pritom misleći na pušenje i jebanje. A onda je brzo dodao ako bi ja na to pristao. Ljudevit se nasmijao rekavši kako o tome ne odlučujem ja nego on, Ljudevit.


-Ako želiš da ti moja kuja puši kurac i da je jebeš onda to reci meni.- Kazao je Ljudevit. Slavko je pogledao u mene a ja sam samo slegnuo ramenima dajući mu time na znanje kako ja uistinu nisam ta osoba koja o tome odlučuje.
Slavko se dlanom ruke gladio po proćelavoj glavi i shvatio sam kako želi još nešto pitati ali je oklijevao. No napokon se odlučio pitati.


-A bi li pristao da ti svršim po licu i u usta?- Pitao je gledajući u mene. Odmah je reagirao Ljudevit ponovivši mu kako neka ne pita mene već njega jer on odlučuje i odmah je dodao kako ću ja pristati na sve ako on tako odluči. Popio sam svoju kavu pokupio šalice te ih odnio na pranje. Vratio sam se u sobu i zamolio Ljudevita da mi dopusti da se odem istuširati i preodjenuti.


Skinuo sam šminku i puder s lica pa se otišao istuširati. Na sebe sam obukao one gaćice natopljene spermom. Kada sam već bio odjeven u sobu je ušao Ljudevit želeći se uvjeriti kako sam uistinu obukao gaćice. Kada se uvjerio da jesam dopustio mi je da odem kući.


Nakon samo tri dana prvi puta sam se pojebao s dvojicom muškarac istovremeno. S Ljudevitom i Slavkom. Za mene je to u svakom slučaju bilo novo i zanimljivo iskustvo. No Ljudevit nije na tome stao jer i njemu se sviđalo to što su me njih dvojica jebali istovremeno. Uskoro me natjerao i na seks s trojicom muškaraca istovremeno. Naime Ljudevit i Slavko upoznali su me s jednim svojim znatno mlađim poznanikom. Pristao sam jer Ljudevit je bio taj koji odlučuje a moje je bilo da ga bespogovorno slušam.

O tom seksu s dvojicom pa i trojicom istovremeno pisat ću u idućoj priči.


-Fabio-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar