Popularni postovi

18 rujna, 2016

Ljubavnik moje žene tjera me da odijevam njezino prljavo sexi rublje


-Napuhani prepotenko! Baš mi ide na živce... Umišljenko i glupan.- 
 
Tako je moja žena Snježana govorila za Martina kada ga je prvi puta vidjela. A Martin je bio jedan od voditelja u fitnes centru koji joj je preporučila naša zajednička prijateljica Ljijana. Već dulje vrijeme moja draga ženica žalila se na višak kilograma te izražavala želju da ode u neki fitnes centar i redovitim vježbanjem izglanca svoju liniju. Osobno sam mislio kako ona uopće nema višak kilograma ali žene kada doguraju do nekih tzv. zrelijih godina svaki kilogram viška doživljavaju kao katastrofu. Stoga smo jedne večeri otišli do kafića koji se nalazi na galeriji fitnes centra i odatle, kroz staklo, promatrali ljude koji vježbaju. Nije bilo teško ne uočiti Martina. Mlad, zgodan, lijepo građen i okružen nasmiješenim ženama razne životne dobi koje su s njim otvoreno koketirale.

Inače, već sam prije gotovo više od mjesec dana prislukivajući razgovore moje žene i njezinih prijateljica čuo za tog Martina. "Starke" su se palile na tog mladog ždrepca koji je bio zgodan i fenomenalno građen. Zbog njega su mnoge žene pohodile baš taj fitnes centar. No bez obzira na gore navedene riječi moje žene slutio sam da joj se taj prepotentni Martin ipak sviđa. I bio sam u pravu. Postupio sam kao svako pravi rogonja... Nagovorio sam je da se upiše u program fitnes centra i potajice se nadao da će ona biti ta koja će se uspjeti nametnuti i svidjeti mladom Martinu. I opet je ispalo da sam bio u pravu.

No sad je bolje da preskočimo neke detalje o tome kako su se stvari odvijale a koji bi vas mogli samo bespotrebno zamarati a pređemo na detalje koji bi se mogli nazvati malo sočnijima i zanimljivijima za čitanje.

Vratio sam se sa službenog puta dan ranije nego sam to navjestio svojoj ženi. Ograda se otvara na daljinski pa sam autom odmah otišao u garažu. Iz garaže koja se nalazi odmah uz kuću može se ući u hodnik kuće što sam i učinio. Da je Martin u kući s mojom ženom nisam mogao znati ali obzirom da Martin nije imao auto pa čak ni vozačku dozvolu njegovo prisustvo u kući nije me iznenadilo. Nisam ga vidio, ali čuo sam njegov glas ušavši u dnevni boravak. Naime, sobu dnevnog boravka i spavaću sobu dijele klizna vrata koja su bila otvorena.

Ušao sam tiho i moja žena kao ni Martin nisu me čuli. Ona je sjedila na rubu kreveta. U jednoj ruci držala je čašu nekakvog pića a drugom je mazila i lagano drkala Martinov kurac. Nisam uopće imao namjeru ne javiti im se. Glasno sam ih pozdravio i dok se na Martinovom licu mogao vidjeti tek cinički smiješak moja žena se zbunila. Istog trenutka ispustila je Martinov kurac iz ruke, odložila je čašu, rukama je popravila kosu i zbunjeno tražila pogledom ogrtač koji je bio tko zna gdje a kojim je htjela, pretpostavljao sam, donekle skriti svoju golotinju.

A onda vidjevši da ogrtača nema ustala je i opet rukama nervozno popravila kosu.
-Mužiću... Pa ti si se...- Započela je rečenicu koju sam ja dovršio.
-Vratio se s puta ranije nego sam ti rekao.-
Prišla mi je i nećkala se kao da ne zna bi li me poljubila ili ne. Nagnuo sam glavu prema njoj i lagano je poljubio u usta.
-Znaš... Martin i ja smo jučer malo zatulumarili i pozvala sam ga doma. Nadam se da se ne ljutiš?-
Slegnuo sam ramenima dajući joj tako na znanje kako mi je svejedno jer što bi se ljutio kad sam jako dobro znao da je Martin jebe već mjesecima.

-Mislim...Ovaj... moram se ići spremiti... Idem na posao.- Rekla je pomalo zbunjeno i otišla prema kupaonici.

Inače moja Snježana radi kao njegovateljica u jednom staračkom domu i popodnevna smjena joj počinje u 13 sati a sada je već bilo skoro pa podne. U međuvremenu Martin je legao nazad na krevet. S rukama ispod glave ležao je na leđima i činilo se da drijema jer oči su mu bile zatvorene.
Došao sam do vrata i pitao tog arogantnog i bahatog mladog ždrepca želi li popiti piće. Jedva da je do pola otvorio očne kapke i nakon nekoliko sekundi prozborio je neka mu natočim wiski s ledom.

Natočio sam piće i u čaše stavio led. Sjeo sam za stol i čekao. Iz kupaonice je brzim korakom izašla Snježana ogrnuta ručnikom. Ušla je u sobu, otvorila ormar i krenula se 0dijevati. Gledao sam je kako oblači gaćice i stavlja grudnjak. Obukla je hlače i navukla majicu. Potom se vratila u kupaonicu kako bi se do kraja našminkala.

Napokon se na vratima između dvije sobe pojavio i Martin. Na sebi je imao moj kućni ogrtač, ali raskopčan tako da je njegova golotinja i dalje dolazila do izražaja. Protegnuo se i glasno zijevnuo šireći ruke iznad glave... kao da mi prkosi svojim mladim i čvrstim tijelom na koje su pale mnoge žene pa evo i moja Snježana. Vrhovima prstiju češkao se po izbrijanim prsima.
 
-Ženi si dao pusu, a meni?- rekao je a odmah iza toga začulo se otvaranje pa zatvaranje vrata kupaonice. Moja žena bila je spremna za odlazak na posao i sa stolice pored mene uzela je svoju torbicu.

-Momci, ja odoh. Moram na posao.- Rekla je.
-Hej! A pusa?!- Rekao je Martin.
Kao da se dijelić sekunde kolebala a onda je prišla meni i poljubila me pa je potom prišla Martinu i njega poljubila... Nije uspjela napraviti korak prema izlazu jer Martin ju je uhvatio za ruku i povukao nazad prema sebi.
-A pusa "njemu", ha?!-

Mislio je, kada je rekao "njemu", na svoj kurac i odmah je to shvatila kao i ja.
-Ma daj!- rekla je nekako kiselo se smješkajući ali Martin ju je i dalje čvrsto držao za ruku ne puštajući je. Na trenutak me okrznula nervoznim pogledom a onda se ipak sagnula i poljubila Martinov kurac. Povukla je ruku i brzim korakom izašla iz kuće ne osvrčući se.

Martin je sjeo nasuprot mene i podigao čašu nazdravivši mi. Otpili smo dio pića o odložili čaše nazad na stol.

-Jesi li umoran?- Pitao me Martin.
-Pa baš i ne. Zašto pitaš?- Odgovorio sam.
-A ti kao ne znaš?!- rekao je nasmijavši se pa potom nastavio:
-U punoj sam formi i do predvečer nemam obaveza a još bi se malo "igrao". A obzirom da ti je žena otišla na posao i nema nikoga osim tebe sve ti je jasno. Zar ne?- rekao je Martin.

E sad dolazimo do onog dijela gdje moram pojasniti to kako sam shvatio da se Martin osim mojoj ženi počeo nabacivati i meni. Naime, Martin je bio biseksualac i to moja žena nije znala. Na stranu sad što sam ja znao kako Martin jebe moju ženu, kako je moja žena bila svjesna toga da ja znam kako nju jebe Martin i kako je Martin znao da ja sve to znam.

Martin mi se sve otvorenije nabacivao dajući mi do znanja kako bi, osim s mojom ženom, i sa mnom rado završio u krevetu. U početku me to njegovo nabacivanje zabavljalo a onda se ipak dogodilo da stvari izmaknu kontroli.

Naime jedne subote Snježana i ja pozvali smo Martina u našu malu vikendicu nedaleko od Zeline. Prvotno smo mislili napraviti roštilj i tamo provesti dan a navečer se vratiti kući. No uz popriličnu količinu ispijenog vina svi troje smo se malo previše opustili. Topla ljetnja večer i dobro vino nagnali su Martina da skoči na veliki masivni stol i počne, uz ritam glazbe s radija, izvoditi striptiz. Svukao se, na oduševljenje moje žene, do kraja a onda je počeo nagovarati i mene da se skinem. U toj luckastoj ideji podržala ga je i moja već poprilično pijana žena.

Okej... Popeo sam se i ja na stol i počeo sa skidanjem u čemu mi je svesrdno pomagao već posve gol Martin. Sad smo obojica bili goli a to što se Martin trljao svojim kurcem o moju guzu mojoj ženi nije bilo ništa neobično. Štoviše to ju je jako zabavljalo. Naravno, sada je došao red i na nju da nam se pridruži i također se skine. Sva sreća da se ta naša mala vikendica nalazi na usamljenom mjestu tako da pretpostavljam kako nas nitko nije vidio jer bila je to uistinu bizarna i zabavna scena. Troje posve golih ljudi plešu na velikom masivnom stolu ispred vikendice.

Logično je bilo da se opijeni vinom i posve goli napalimo. Završili smo na velikom krevetu u potkrovlju vikendice. Moja ženica pušila nam je kurac obojici i ništa neobično, tako pijanoj i napaljenoj, nije joj bilo to što se Martin i ja ljubimo u usta dok nam ona obrađuje kurčeve. Uglavnom moju ženu
Snježanu te noći doslovce smo razvalili. Jebali smo je naizmjence ili bi je jedan jebao a drugom je pušila kurac. Uživao sam gledajući kako joj Martin sipa spermu po licu i u usta. Ono što je bilo pomalo bizarno i neočekivano dogodilo se u trenutku dok sam ja jebao Snježanu a Martin mi je ugurao prst u šupak. Na moje veliko iznenađenje to mi je pojačalo uzbuđenje i shvatio sam kako je moj šupak erogena zona koju do tada nisam otkrio niti znao da postoji.

Ujutro je nasatala panika. Naime, samo kod moje žene, jer ona je bila ta koja je, bez obzira što je nedjelja, morala na posao. Svi troje posve goli spavali smo jedno pored drugog. Snježana je u jednom trenutku skočila kao oparena. Gola i tijela zašpricanog sad već sasušenom spermom sjurila se drvenim stepenicama pa odjurila u mali wc i kupaonicu koji se nalaze s desne strane kada se izađe van vikendice.

Brzinski se istuširala i spremila se u rekordnom vremenu. Ležao sam okrenut na bok i kroz polusan čuo je kako mi govori o tome kako mora krenuti na posao pa će uzeti auto a nakon posla će doći po nas dvojicu. Probudio se i Martin... Čuo sam ga kako je nagovara neka ostane s nama i neka javi da je bolesna. 
 
-Ma ne dolazi u obzir!- Odgovorila je Snježana.
-A što da radimo nas dvojica dok si ti na poslu?- Pitao je Martin.
-Zabavljajte se međusobno... Što ću vam ja?! Pozdrav! Žurim!-

Tek što se začuo zvuk paljenja auta i njegov odlazak osjetio sam golo Martinovo tijelo koje se priljubilo uz moje. Osjećao sam njegov kurac na svojoj guzi a rukom me obgrlio oko struka.
-Jesi li čuo što je Snježana rekla?- Pitao me.
Malo sam okrenuo glavu pitajući na što točno misli.
-Pa rekla je da se zabavimo međusobno.- Odgovorio je i istog trenutka mi gurnuo jezik u usta.

Nisam imao snage oduprijeti se, ali nisam to ni želio i dopustio sam mu da me ljubi u usta. Sve u svemu morao sam priznati da mi to godi. Čitavo prije podne proveli smo u krevetu međusobno se mazeći, drkajući i pušeći jedan drugom kurac. Bilo je to za mene novo, neobično i uzbuđujuće iskustvo. O tome kako smo se međusobno zabavljali Snježani nismo ništa rekli. No to je bio početak jednog novog i znatno intezivnijeg druženja s Martinom.

Martin ima dva fetiša. Jedan su štikle na nogama a drugi su ženske gaćice. Zašto je tomu tako ne znam ali nije ni bitno. Uživa jebati moju ženu bez da ona skine gaćice... Dovoljno mu je da ih, kada se napali, malo odmakne u stranu i zabije joj svoj kurac u pičku. Voli joj je gaćice umrlajti spermom i stvarno uživa u tome.

Odlaskom moje žene na posao ostajali bi on i ja. Tražio je od mene da obučem na sebe te ženine gaćice u kojima ju je jebao. Počelo je s odijevanjem ženinih mokrih gaćica u kojima bi me jebao u guzicu a nastavilo se tako da sam se počeo odijeveti u erotsko rublje svoje žene što je osim gaćica podrazumijevalo i čarape, haltere, grudnjake...

Sad se vratimo na onaj dio gdje opisujem kako sam se vratio sa službenog puta i trenutka kada je Martin prisilio Snježanu da mu poljubi kurac, a nakon što je ona otišla na posao. Dakle, Martin me, ponovit ću, pitao:
-Jesi li umoran?- Pitao me Martin.
-Pa baš i ne. Zašto pitaš?- Odgovorio sam.
-A ti kao ne znaš?!- rekao je nasmijavši se.
-U punoj sam formi i do predvečer nemam obaveza a još bi se malo "igrao". A obzirom da ti je žena otišla na posao i nema nikoga osim tebe sve ti je jasno. Zar ne?- rekao je Martin.

I da... Sve mi je bilo jasno. Otišao sam u kupaonicu, istuširao se, poslužio se ženinom šminkom, potom krenuo kopati po košari za prljavo rublje. Obukao sam njene gaćice, čarape, haltere i grudnjak. Našminkan i tako odjeven u ženino prljavo rublje vratio sam se u dnevni boravak. Martin se u međuvremenu vratio u spavaću sobu. Posve gol ležao je na krevetu. Sjeo sam na rub kreveta a ciničan smiješak s Martinovih usta nije silazio. Očito je uživao u činjenici da je moju ženu, ali i mene, pretvorio u svoje podatne kuje.

Rukom sam mu krenuo drkati kurac koji se počeo dizati.
-Dok mi ga budeš pušio zasigurno ćeš osjetiti miris i okus pičke tvoje žene.- Rekao mi je očito uživajući u svojoj dominaciji. Bio je u pravu jer on se nije istuširao i kurac mu je bio prekriven sasušenom sluzi iz pičke moje žene.

Dok ovo pišem moja žena još uvijek ne zna da osim nje i mene, u guzicu, jebe njezin ljubavnik za kojeg je tvrdila kako joj ide na živce i kako je prepotentan. Dobro, to je sad već pitanje vremena kada će i to saznati. Možda već nešto i sumnja ili predosjeća ali šuti kao što sam u početku šutio i ja znajući da je Martin guzi.

(ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  

-priča je uz dopuštenje autora prenijeta s drugog bloga-

1 komentar: