Popularni postovi

02 srpnja, 2017

Njemu za ljubav postao sam prostitutka (kurva)

-Stavi plavu periku jer frajer voli plavuše. Obuci one crne čarape s crtom otraga, i obuci onu kratku haljinicu od lateksa. Našminkaj se i obuj štikle. Doći ću po tebe za otprilike dva sata.- Rekao mi je Alan.



Bio je tek početak jeseni i dani su bili relativno topli. No noći su već bile prohladne pa dok sam iz kuće, oskudno odjeven kao prava drolja, izašao i ušao u Alanov auto nisam se osjećao baš ugodno. Načinom na koji sam bio odjeven i našminkan odvao sam dojam prave kurvetine a to je Alan i htio.



Automobilom me odvezao u dio grada koji mi uopće nije bio poznat. Ulica u kojoj smo stali bila je pusta i tek bi tu i tamo prošao koji automobil. Čekali smo možda dvije-tri minute kada se iz sporedne ulice pojavio automobil. Bio je to neki monovolumen no vidio sam tek prednji dio tog automobila. Stao je i čekao s upaljenim svjetlima. Bio je udaljen nekih pedesetak metara od mjesta gdje smo mi parkirali.
 

-Hajde kreni.- Rekao je kratko Alan.

Prije nego sam izašao osvrnuo sam se na sve strane. Nigdje nije bilo ni jednog prolaznika i to je bilo dobro. Izašao sam iz Alanovog auta i zaputio se prema automobilu koji je stajao u pokrajnjoj ulici.



Dok sam se brzim koracima približavao tom automobilu razmišljao sam o tome kako bi se moglo dogoditi da to nije prava "mušterija". No bio je. Obišao sam automobil i ušao te sjeo na mjesto suvozača. Muškarac guste crne brade kojem je bilo teško odrediti godine pozorno me odmjerio strogim pogledom. Niti je što govorio a niti je bilo kakvim izrazom lica pokazao svoje raspoloženje. Ipak činjenica da je dao gas i da smo prešli raskršće bio mi je znak da je bio zadovoljan onim što vidi.



Vozio je nekih petstotinjak metara skrečući u razne sporedne male uličice. Stao je iza nekakve napuštene i derutne tvorničke hale. Barem sam tako pretpostavljao. I dalje taj bradati gospodin ništa nije govorio. Ugasio je motor auta i bez ijedne riječi raskopčao hlače... Malo se podigao pa gaće i hlače spustio skoro do koljena.



Rukom je lagano drkao već prilično nabrekli, obrezan, debeli i plavim žilama prošaran kurac. Uzeo sam njegov kurac u ruku i krenuo mu ga drkati. Vrlo brzo kurac mu je bio posve dignut... Spustio sam glavu i tu debelu kurčinu strpao u usta. Dok sam jezikom lizao njegovu batinu te je trpao u usta gotovo do kraja uzdisao je prilično glasno ali ni dalje ništa nije govorio. Ja mislim da sve zajedno nije trajalo dulje od pet minuta. Obiljem guste i ljepljive sperme napunio mi je usta i dok sam ja i dalje dudlao tu obrezanu kurčinu iz usta mi se sperma cijedila po njegovim jajima i bedrima.



Otvorio sam vrata automobila te ispljunuo ostatak sperme. Za to vrijeme bradati je papirnatim maramicama brisao svoj kurac, jaja i bedra. Jednu maramicu pružio je meni i ja sam njome obrisao svoja usta i lice. Navukao je gaće i hlače te upalio automobil. Opet smo se istim putem vratili do mjesta gdje me pokupio. Alan je svojim automobilom prišao bliže nama i ja sam iz auta bradatog gospodina prešao u Alanov automobil. Odradio sam još jedan posao za Alana. Bio sam njegova kurva i još uvijek sam bio zaljubljen u njega, Alana.



Ukratko rečeno... Od trenutka kada sam postao svjestan svoje osobnosti osjećao sam se kao djevojčica a nikada kao dječak. I ja sam bio, ili bila, jedan od onih s kojima se priroda grubo poigrala. Rođen sam u krivom tijelu. S atributima muškarca ali s osjećajima žene. Nikada, ali stvarno nikada, nisam se osjećao kao muško. Definitivno sam bio djevojka.



Čak sam imao donekle izražene grudi pa su me roditelji vodili k liječniku a konstatacija je bila kako se eto radi o nekakvom hormonalnom poremećaju. A ja sam želio imati grudi. Moj otac bio je užasnut jer sam odrastajući sve više sličio djevojci a ne muškarcu. Nisu mi po tijelu rasle dlake kao što bi to bilo normalno za muškarce.



Naravno da sam zbog svog izgleda imao teških problema. Često sam bio predmet ismijavanja, ruganja pa nisu izostajali ni verbalni ali ni fizički nasrtaji na mene. I dok je moja mama nastojala nekako smirivati situaciju otac je bio očajan jer se nikako nije mogao pomiriti s činjenicom da ima sina pedera, kako je on to govorio.



U dvorištu naše obiteljske kuće postojala je jedna mala kućica od pune cigle koja je služila kao tzv. Ljetna kuhinja. U toj ljetnoj kuhinji ja sam imao svoj limeni ormar u koji sam spremao, skrivao i čuvao razno žensko erotsko rublje, haljine, perike, šminku te razna erotska pomagala. Taj ormar bio je zaključan običnim lokotom odnosno katancem. Jednog dana moj tata, sumnjajući u nešto, provalio je u taj ormar i vidjevši što se sve u njemu nalazi totalno je poludio. Osim erotskog rublja, šminke i erotskih pomagala tu se nalazilo i nekoliko vrlo kompromitirajućih fotografija. Teško možete zamisliti njegovu ljutnju i bijes pogotovo kada je, uz sve pobrojano, vidio fotografiju na kojoj pušim kurac jednom svom prijatelju iz školskih dana. Totalno je poludio od bijesa koji ga je obuzeo.



Njegova ljutnja i bijes rezultirali su time da me doslovno izbaci iz kuće i bio sam primoran preseliti se kod bake. Kada kažem bake mislim na majku moga oca. Ona je bila žena u poznijim godinama ali ni s njom tata nije bio u dobrim odnosima. Iako starija gospođa moja baka bila je prilično razularena žena i to je bio razlog zašto se prije gotovo dvadeset godina rastala od mog djeda. Ni moj djed a ni moj tata moju baku nisu baš voljeli niti su s njom održavali neke normalne i prisne odnose. Baka je, iako u godinama, bila prilično seksualno aktivna. Valjda nije bilo djedinog ali i tatinog prijatelja ili poznanika s kojim se nije pojebala ako bi joj se taj svidio. Djed se odselio a tata ju je prezirao isto kao i mene sada.



Zahvalan sam baki jer ona je bila osoba koja me je razumjela, shvatila i prihvatila. Moj tata je bio totalno ogorčen i nije želio čuti za mene. Za razliku od njega mama me povremeno posjećivala. Baki nije smetalo što se volim šminkati i odijevati kao žensko. Odijevao sam se i šminkao kao djevojka te tako odjeven odlazio u grad. Iskreno,nije mi bilo lako. Mnogi muškarci su mi se nabacivali i udvarali mi se a svi oni bili su uvjereni kako sam uistinu djevojka odnosno žena. Kada bi otkrili da se ispod gaćica nalazi penis većina bi ih pobjegla glavom bez obzira. No bilo je i onih kojima je to bilo zanimljivo otkriće i pristajali bi na seksualni odnos.



Postojao je i određen broj muškaraca koji su pristajali da ih tako odjeven i našminkan pojebem u guzicu ili bi mi popušili kurac. Mahom su sve to bili muškarci koji su bili u braku a ako i nisu bili onda im je trebala samo mala avantura i ništa više. Veze na dulje staze nisu ih baš privlačile. No onda, igrom slučaja u jednom klubu upoznao sam Alana. Čovjek srednih godina, naočit i lijepo građen prihvatio me shvatio me. Odnosio se spram mene kao da sam žena i to mi se svidjelo.



Družili smo se, i to prilično intezivno, izvjesno vrijeme a onda me pozvao da se preselim kod njega u njegov stan. Pristao sam. Jebao me u guzicu gotovo svakodnevno. Volio me pljuskati po guzi ali ja protiv toga ionako nisam imao ništa. Lizao sam mu šupak i gutao spermu što je njega oduševljavalo. Nisam znao čime se točno bavi i od čega živi a nisam ni želio puno propitkivati. Zaljubio sam se u tog čovjeka i volio sam ga. On mi je govorio da se bavi nekretninama i ugostiteljstvom a ja više od toga niti sam želio znati a ni pitati. Bio sam njegova kuja i sviđala mi se ta uloga.



Ponekad bi ga u stanu posjećivali neke žene i muškarci ali tada bi ja bio u drugoj sobi i nisam znao o čemu razgovaraju. On bi mi govorio kako su to njegovi prijatelji ili poslovni partneri. Česti gosti u stanu bili su jedan postariji gospodin Danko i njegova vrlo mlada supruga Irena. Napokon sam počeo shvaćati o čemu se tu u stvari radi.



Danko je svoju mladu suprugu prisiljavao na prostituciju zbog čega ona nije bila osobito sretna. Moj partner Alan pronalazio joj je mušterije i uzimao proviziju. Alan je bio povezan s nekoliko muškaraca koji su također bili dio mreže koja se bavila prostitucijom. Djevojke i žene koje su dolazile u stan u stvari su bile prostitutke.



Jednog dana Alan je i meni rekao kako ću morati odraditi "jedan posao" za njega. Morao sam se pojebati s jednim proćelavim gospodinom a Alan mi je rekao kako mu je to jako važno za posao. Bio je to tek početak.



Alan me na lukav i vrlo rafiniran način pretvorio u jednu od svojih prostitutki. Njemu za ljubav jebao sam se raznim tipovima ili bi im pušio kurac. Ponekad bi morao popušiti kurac dvojici ili čak trojici muškaraca istovremeno. Odijevao bi se poput prave drolje i vjerujte, iznenadili bi se, koliko muškaraca se palilo na mene bez obzira što su znali kako između nogu imam kurac. I opet je bilo onih koji su željeli da ja njih jebem u guzicu ili da oni meni popuše kurac. Na raznim, ponekad i bizarnim, mjestima bi odjeven poput zadnje kurvetine dočekivao mušterije i zadovoljavao ih u automobilu na razne načine.



Kako rekoh, volio sam Alana i bio zaljubljen u njega. Njemu za ljubav pristao sam biti kurva. Trebalo mi je izvjesno vrijeme kako bi shvatio da Alanu do mene više uopće nije stalo i kako od mene jedino očekuje da se kurvam za njegov račun.



Takav način života počeo me zamarati i logično je da sam bio jako razočaran shvativši da sam samo njegova igračka koju koristi kao drolju i da njemu nije stalo do mene. Došao je trenutak kada sam konačno odlučio otići od Alana i reći m u kako ne želim svake večeri zadovoljavati razne idiote od kojih su mi se mnogi gadili. No to sad više nije bilo tako jednostavno.



Alan je doslovno poludio i nikada ga nisam vidio takvog. Najprije me istukao i to uistinu žestoko. Idućeg dana u stan je doveo jednog svog prijatelja. Obojica su me pojebali i to na prilično brutalan način. Pljuvali su mi u usta i u šupak, pišali su po meni, svršavali mi u usta i po licu... Šamarali su me i tjerali da ližem spermu s poda. Potom su mi vezali ruke na leđima i tako vezanog i oskudno odjevenog strpali u gepek auta. Vozili su me neko vrijeme pa potom, odjevenog poput drolje i vezanih ruku, izbacili na nekoj livadi. Bio sam uplašen kao nikada u životu. Nekako sam oslobodio ruke i bauljao pustim poljem.

Došao sam do nekakve makadamske ceste i nisam znao što, kako i kamo dalje. Gje sam mogao krenuti oskudno odjeven poput kakve kurve? Uistinu sam se smrznuo jer bilo je hladno. A onda se nakon možda pola sata pojavio Alan sa svojim automobilom. Naredio mi je da uđem u auto što sam i učinio. Zaprijetio mi je batinama i rekao kao ovo nije ništa naspram onoga što me čeka ukoliko ga ne budem slušao. Bio sam očajan ali nije mi preostalo drugo nego da i dalje budem Alanova drolja.



Na svu sreću, nakon nekog vremena, jedan od muškaraca koji su naručili moje usluge bio je Rudolf ili Rudi kako ga svi zovu. Svidio sam mu se i često je naručivao moje usluge. Bio je nježan, obziran i volio je razgovarati sa mnom. Rudi je vlasnik jednog kafića koji se nalazi malo van grada u prizemlju njegove obiteljske kuće koju je naslijedio. Ponudio mi je mogućnost da radim u kafiću kao konobarica uz mogućnost stanovanja na katu kuće. Ja bi to odmah prihvatio ali znao sam da Alan na to neće pristati. Rudi je rekao neka sve prepustim njemu.



Nakon niza pregovora, koje su Alan i Rudi obavili, Alan je pristao na to da me Rudi otkupi od njega. da, baš me je otkupio. Ni danas ne znam koliko je novca Rudi dao Alanu ali u svakom slučaju Alan me doslovno prodao Rudiju. Preselio sam se kod Rudija ne znajući što me čeka ali sve mi je izgledalo bolje nego ostati s Alanom. Naravno, pitao sam se što me sada čeka kod Rudija ali ispalo je čak i bolje nego sam očekivao.



Sada radim kao konobarica u Rudijevom provincijskom kafiću. Izgledam kao žena, šminkam se kao žena i odijevam mini suknjice što je uvelike povećalo promet Rudijevog kafića.

Gosti koji uvelike pune kafić, i to zahvaljujući meni, pojma nemaju da ja nisam prava žena. Oni su uvjereni kako sam ja Rudijeva djevojka ili jebaljka pa su uglavnom su pristojni. Ponekad me netko pipne za guzu ili pomazi po nogama ali ja im to ne zamjeram, tim više jer su potom vrlo darežljivi kada je bakšiš u pitanju. Pustio sam kosu koju bojim u plavo (blond). Osjećam se kao žensko i uživam u tome. Sada sam seksi plavuša koja mami muške uzdahe i to me istinski veseli.



Rudi je rastavljen. Njegova žena i dijete žive u stanu koji se nalazi u gradu. Osim toga Rudi je izuzetno fer i pošten čovjek. Istina da većinu noći provodi u mom krevetu i ja se uistinu trudim maksimalno ga zadovoljiti. Ne ucjenuje me, ne tjera na prostituciju a osim toga rekao mi je, ako i kada više ne budem želio živjeti s njim mogu slobodno otići. Jedino što želi, i na čemu uporno inzistira, jest to da nitko ne sazna da ja u stvari nisam prava žena. No krasi ga jedna bizarnost protiv koje ja nemam ništa a njega to oduševljava. Voli pišati po meni i istinski uživa u tome.



Za sada mi je kod njega dobro. Radim posao koji je zanimljiv i imponiraju mi sva ta muška udvaranja i dobacivanja a svi ti muškarci pojma nemaju kako ja nisam prava žena. Svojom vanjštinom ostavljam dojam mlade i sesksipilne žene. Istina, trošim uistinu mnogo vremena na uređivanje i šminkanje ali to mi ne predstavlja problem i čak uživam u tome. Svi me znaju pod imenom Valerija koje koristim. Nažalost ovom prilikom vam ne mogu, a niti smijem iz razumljivih razloga, reći gdje to ja, kao konobarica, točno radim i živim.



-Valerija-

-ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 
Ili dolje kliknite na google+ 








Nema komentara:

Objavi komentar